SERGEJEV NOŽ U LEĐA LOTITU: Srbin doneo DRASTIČNU odluku i IZDAO Lacio?!

Autor:

Sport

25.03.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SMS je opet u žiži italijanske javnosti.

SERGEJEV NOŽ U LEĐA LOTITU: Srbin doneo DRASTIČNU odluku i IZDAO Lacio?!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

Mediji širom Evrope "bruje" o odluci Sergeja Milinković-Savića da odbije ponudu Lacija o produžetku ugovora koji mu ističe 2024. godine. Srpski vezista na taj način želi da "ubedi" vlasnika Rimljana Klaudija Lotita da mu omogući letnji transfer, a spekuliše se da je u novonastalim okolnostima njegova cena tek oko 40 miliona evra.

Srbina želi Juventus, ali i engleski velikani (Mančester junajted i Liverpul), a on ima žarku želju da zaigra za Real Madrid, mada se to sada čini nerealnim...

Navodno, Milinković-Savić je bio prinuđen da povuče ovakav potez zbog tvrdoglavog ponašanja Lotita, koji je uporno insistirao da sloboda našeg reprezentativca košta 100 miliona evropskih novčanica.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mediji pišu - Milinković-Savić ne želi da parafira produžetak saradnje

Popularni SMS je u "večnom gradu" od 2015. godine, a ove sezone u Seriji A je upisao četiri pogotka, uz osam asistencija. Sve je izvesnije da će po otvaranju letnje pijace konačno promeniti klub, da li i državu, videćemo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading