SRBIMA OTELI 1,2 TONE KOKAINA, ONI KIDNAPOVALI NARKO-BOSA: Prete mu ubistvom, a žena moli - dajte znak da je živ (VIDEO)

Autor:

Hronika

25.03.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mohamed Azai, narko-bos, otet je zbog sumnje da je posredovao u krađi tone kokaina vrednog oko 25 miliona evra.

SRBIMA OTELI 1,2 TONE KOKAINA, ONI KIDNAPOVALI NARKO-BOSA: Prete mu ubistvom, a žena moli - dajte znak da je živ (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok

Džamila Čikar i Mohamed Azai

Intenzivna potraga belgijske policije za pripadnicima kriminalne grupe iz Srbije, koja je otela Mohameda Azaija (49) iz Antverpena, zvanog Lobanja, u toku je a njegova supruga Džamila oglasila se objavom na društvenim mrežama u kojoj moli da joj se suprug vrati živ!

Azai je otet zbog sumnje da je posredovao u krađi tone kokaina vrednog oko 25 miliona evra!

- Samo želim da moj čovek bude ovde, da se pojavi. Nedostaješ nam, toliko boli. Kada dolaziš, molim te? Jesi li još tu? Samo želimo da dođeš kući - napisala je Džamila i dodala:

- Molim te daj nam znak da si živ i dođi kući. Možemo li, molim vas, dobiti znak da je živ? Mohamed ne bi trebalo da bude tamo. Ovo nije naš svet. Ne možemo ovo više da trpimo, ne možemo ovako da živimo!

 

 

Džamila, inače poznata influenserka u Holandiji, ovom objavom se poslednji put oglasila, nedelju dana nakon što su otmičari podelili snimak na kom je Mohamed vezan lisicama i moli kradljivce kokaina da vrate tovar: "Sada je 1. mart, ja sam i dalje živ. Molim vas, pošiljka mora da se vrati!", piše Kurir.

Ona se, inače, i pre ovoga oglasila na Instagramu nakon čega su se u Antverpenu dogodila i dva bombaška napada, iza kojih, kako policija sumnja, stoje pripadnici kriminalne grupe iz Srbije, jer su bili usmereni ka Kralju i Smajliju, koje je oteti označio kao kradljivce belog praha.

Lobanja je kidnapovan 22. februara i od tada je viđen živ nekoliko puta na video snimcima koje su objavljivali kidnaperi, a poslednji put 1. marta, kada su otmičari podelili snimak na kom vezan lisicama moli kradljivce kokaina da vrate tovar.

Na prethodna dva snimka, koja su dospela u medije, oteti je rekao da su "Kralj i Smajli ukrali tonu kokaina". Na jednom od snimaka koji je procureo u medije, on je samo u donjem vešu, na stolici, vezan lisicama.

Mohamed Azai je otet na parkingu benzinske pumpe na auto-putu u blizini Antverpena, gde su ga snimile sigurnosne kamere. Navodno, tamo je došao na sastanak sa ljudima uključenim u šverc kokaina. Mediji prenose da on ima južnoafričko poreklo i označavaju ga kao jednog od "južnoafričkih narko-bosova" koji je Srbe povezao sa prodavcima droge iz Brazila.

 

 

- Mohamed je bio u prodavnici na pumpi, potom je izašao, a onda su četvorica maskiranih otmičara s kapuljačama i skijaškim maskama izletela iz"golfa“, stavila mu kapuljaču preko glave i naterala ga da uđe u auto koji je kasnije nađen, a utvrđeno je da je iznajmljen u Briselu - prenose mediji.

Oni navode da je muškarac otet zbog 1,2 tone kokaina koji je stigao nekoliko dana ranije u luku.

- Droga je istovarena nekoliko dana ranije u luci Antverpen. Mohamed Azai je bio posrednik i navodno je angažovao drugu kriminalnu grupu, izvesnog Kralja i Smajlija, da pretovare drogu i stave je na sigurno. Međutim, umesto da pomognu u pretovaru, oni su ukrali ceo tovar - verzija je priče koju je navodno ispričao oteti.

Kako prenose mediji, istragom je utvrđeno da je srpska kriminalna grupa obećala Azaiju da za ovaj posao uzme 200 kilograma kokaina i sam ga proda, a da njima da tonu. Istražitelji još uvek proveravaju da li je njegova priča istinita ili je on samo iskoristio to što je znao u kom kontejneru je droga da je proda drugoj kriminalnoj grupi.

U jednoj video-poruci koju su otmičari pustili Azai objašnjava da je Kralj čovek iz Lokerena i da je on pobegao sa celim tovarom kokaina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading