LACIO POKORIO MONCU: Rimljani upisali novi trijumf - SMS postigao GOLČINU! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.04.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac je pogodio iz slobodnog udarca sa razdaljine od 25 metara.

LACIO POKORIO MONCU: Rimljani upisali novi trijumf - SMS postigao GOLČINU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Fudbaleri Lacija su stigli do nove pobede u okviru italijanske Serije A, pošto su u gostima bili bolji od ekipe Monce sa 2:0 (1:0).

Golove su za tim sa juga Italije postizali Pedro u 13, odnosno Sergej Milinković-Savić u 56. minutu, nakon što je sjajnim udarcem iz slobodnog udarca matirao Di Gregorija, golmana domaće ekipe.

Monca je u prvom delu meča bila bolji rival, imali su i nekoliko šansi da postignu pogodak, ali su bili neprecizni. Sa druge strane, Lacio je sačekao svoju jedinu priliku u prvom delu, pa su golom Pedra u 13. minutu stigli do prednosti.

U nastavku smo videli manje uzbuđenja, nije bilo previše šuteva, a ni šansi na obe strane, ali to nije sprečilo našeg fudbalera Sergeja Milinkovića-Savića da postigne jedan od pogodaka gola.

Igrao se 56. minut, SMS je namestio loptu na nekih 25 metara od gola Di Gregorija, a zatim fantastičnim udarcem duplirao prednost svog tima i postavio i konačan rezultat utakmice na severu Italije.

Ovo nije bio jedini meč koji je odigran u terminu od 15 časova, a u drugom susretu su Specija i Salernitana podelili bodove (1:1).

Do kraja dana će biti odigrane još dve utakmice. U 18 časova se sastaju Roma i Sampdorija, dok će u terminu od 20 i 45 igrati Napoli i Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading