UŽASNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Fudbaler PROLETEO kroz zid hale PUNE DECE, poznato u KOM JE STANJU i ima li POVREĐENIH! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

31.03.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao je i snimak koji pokazuje da je situacija bila zaista neprijatna.

UŽASNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Fudbaler PROLETEO kroz zid hale PUNE DECE, poznato u KOM JE STANJU i ima li POVREĐENIH! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Sofjan Kini i Marcelo Brozović

Marokanski fudbaler Sofjan Kini doživeo je katastrofalnu saobraćajnu nesreću u Liježu.

Nekadašnji igrač Lacija i Venecije sada nastupa za Leuven, a u jednom trenutku izgubio je kontrolu nad vozilom i to na autoputu, bukvalno je poleteo, pa zatim i proleteo kroz zid jedne sportske hale!

Hitno je prebačen u bolnicu i pravo je čudo kako nije životno ugrožen.

 

 

Navodno, u hali su bila prisutna i deca koja su nekoliko trenutaka pre nesreće otišla u svlačionicu, te je tragedija izbegnuta pukom slučajnošću.

 

 

Pomenuti fudbaler je tokom karijere igrao za Kjevo, Salernitanu, Lacio i Veneciju, dok je nastupao i za mlađe kategorije reprezentacije Maroka.

Najdublji trag ostavio je u Salernitani gde je na 72 odigrane utakmice postigao 13, a namestio sedam godine. Za Kjevo iz Verone nastupio je u 33 navrata, dres Venecije nosio je 28 puta, dok za Lacio nije imao prilike da debituje.

U novi klub stigao je u septembru prošle godine, a za Leuven je ove sezone nastupio u 22 meča u svim takmičenjima i uspeo je da postigne i namesti po dva gola.

Za mlađe selekcije Maroka nastupio je u kategorijama U23 i U20, skupio je ukupno deset nastupa i dao dva gola.

Kolika ga pauza sada čeka i koje sve povrede je zaradio i dalje je nepoznato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading