HAOS U RIMU! Veliki SUKOB ultrasa sa POLICIJOM! Navijači DIVLJALI kao nikada!

Autor:

Sport

19.03.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred meč Lacija i Rome pristalice Vučice sukobile su se sa pripadnicima organa reda.

HAOS U RIMU! Veliki SUKOB ultrasa sa POLICIJOM! Navijači DIVLJALI kao nikada!

Foto: Tanjug

Prizor koji je stigao sa ulica Rima u blizini "Olimpika" najbolje govori o navijačkoj mržnji dva kluba, pred svaki derbi kada igraju Lacio i Roma.

Ovog puta "u klinč" su upali oba navijačka tabora, ali sa policijom. Pripadnici organa reda imali su pune ruke posla i sa jednima i sa drugima.

U toku dana stigle su najpre scene sukoba Romanista i organa reda, i jedan simpatičan pad navijača koji je očito zaboravio kaiš pa ostao bez pantalona. Ali nije bilo danas do zabave ni jednima ni drugima, a ni trećima.

Napeto je bilo i u sudaru koji se desio nedaleko odatle o čemu svedoče i fotografije navećeg sukoba dve strane u kojima je došlo i do bliskog kontakta.

Svašta je viđeno, od dimnih bombi, suzavaca, smrknutih lica. Poneki stariji ultrasi su pokušavali dijalogom i autoritetom da smire što se može smiriti...

Na sreću, povređenih nije bilo, uspela je policija da primiri i jedne i druge, pa su na stadionu napravili navijački spektakl.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading