ŠAMPION SKINUT SA TRONA! Palasios SRUŠIO moćni Bajern! Milioneri sa liderske pozicije čekaju VELIKI DERBI! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.03.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajera pobedili su posle preokreta u Leverkuzenu ekipu Bajerna rezultatom 2:1 (0:1) u 25. kolu Bundeslige.

ŠAMPION SKINUT SA TRONA! Palasios SRUŠIO moćni Bajern! Milioneri sa liderske pozicije čekaju VELIKI DERBI! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Šampion posrće u borbi za titulu, pa će naredni derbi protiv Borusije iz Dortmunda dočekati sa bodom manje od Milionera, koji su zaseli na lidersku poziciju.

Ništa nije nagoveštavalo sumrak Bavaraca u Leverkuzenu, naročito kada je DŽošua Kimih doveo desetostrukog uzastopnog prvaka Bundeslige u vođstvo na isteku 22. minuta, posle dodavanja Leona Gorecke.

Republika

Foto: Tanjug

 

Ipak, nisu se predavali domaći fudbaleri. Nastavili su "farmaceuti" da ređaju prilike i u 55. minutu stigli do izjednačenja sa "bele tačke". Ezekiel Palasios je postigao prvi od svoja dva gola i vratio neizvesnost u meč.

Nadmoćno su delovali igrači Bajera, iako su naspram sebe imali najbolju nemačku ekipu poslednje decenije, međutim, nisu odustajali od namere da dođu do potpunog preokreta i u tome su na kraju uspeli.

Foto: Tanjug

 

 

U 73. minutu posle signalizacije iz VAR sobe, ponovo je dosuđena najstroža kazna u korist Leverkuzena, a Palasios je ponovo preuzeo odgovornost i - pogodio!

Izabranici Ćabija Alonsa su sačuvali stečeni kapital do kraja utakmice i naneli ozbiljan udarac mašineriji iz Minhena, pred derbi sezone na Alijanc areni, koji se igra prvog aprila.

 

  BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading