MAJKA UBILA ĆERKU (7), a dve godine kasnije NJENA SESTRA BLIZNAKINJA počinila je još gnusniji zločin! Nezapamćeno!

Autor:

Svet

19.03.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka iz Teksasa optužena je za ubistvo troje od svojih petoro dece skoro dve godine nakon što je njena sestra bliznakinja optužena za isti zločin nad sedmogodišnjom devojčicom.

MAJKA UBILA ĆERKU (7), a dve godine kasnije NJENA SESTRA BLIZNAKINJA počinila je još gnusniji zločin! Nezapamćeno!

Foto: Tanjug/AP

Šamaja Dejonšanaj Hol (25) izbola je na smrt svog šestogodišnjeg sina i petogodišnje blizance, dečaka i devojčicu, u Italiju u Teksasu u petak popodne. Ostalih dvoje dece – četvorogodišnji dečak i 13-mesečna devojčica takođe su izbodeni nožem ali su preživeli. Oni su teško povređeni i hospitalizovani su u Dalasu i Fort Vortu.  

Istražitelji su rekli da je do ubistava došlo kad je radnik Službe za zaštitu dece Teksasa pokušao da odvede decu iz kuće.

- Radnik je potom pozvao kancelariju šerifa okruga Elis oko 16.00 sati. Policija Italija došla je na mesto oko 16.05. U stanu su pronašli petoro dece u kritičnom stanju - navedeno je iz šerifove kancelarije, preneo je Lawandcrime.com.

Podaci iz zatvora u koji je portal imao uvid govore da je majka suočena sa tri tačke optužnice za ubistvo, sa kaucijom od dva miliona dolara za svaku od njih. Kako se istraga šokantnih ubistava razvija, WFAA je objavio da je sestra bliznakinja Holove bila optužena da je izbola dete na smrt pre skoro dve godine.

Trojšaj Moun Hol uhapšena je u junu 2021. Nakon što je policija rekla da je izbola dvoje dece u kući u Dalasu, ubivši sedmogodišnju devojčicu, a ranivši 16-godišnjaka, preneo je “Dalas njuz”. U nalogu za hapšenje se navodi da se ona inicijalno predstavila policija kao njena sestra Šamaja.

Trojšaj je navodno priznala da je izbola tinejdžera i ubila svoju sedmogodišnju ćerku Medison Petri, koju je izbola više od 30 puta. Ali, ona je u oktobru proglašena nesposobnom da se suoči sa optužbama za smrtnu kaznu, prema sudskim dokumentima. Trenutno je u pritvoru Državne bolnice severnog Teksasa.

Prema sudskim dokumentima okruga Dalas, Šamaja je prethodno bila suočena sa optužbama da je izbola dečka svoje sestre, navodi Lawandcrime.com.

(Republika/SrbijaDanas)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading