KLADIONICE DALE SVOJ SUD: Evo ko su favoriti za klupu Čelsija!

Autor:

Sport

03.04.2023

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tržište je prepuno slobodnih trenera, prema bukmejkerima Nemac i Argentinac su najbliži Stamford bridžu

KLADIONICE DALE SVOJ SUD: Evo ko su favoriti za klupu Čelsija!

Foto: Tanjug/AP

Grejem Poter

Grejem Poter je u nedelju postao i 13. menadžer u tekućoj sezoni Premijer lige koji je dobio otkaz. Dojučerašnji trener Čelsija otpušten je nakon poraza od Aston Vile, a uveliko se priča o njegovoj zameni.

Tržište je prepuno slobodnih trenera, kladionice imaju svoje favorite. 

Julijan Nagelsman je pre samo nedelju dana ostao bez posla u Bajernu, doduše zbog toga što je bilo nesuglasica u timu i zbog toga što je otišao na odmor na skijanje u sred sezone. Iako to nije dobra referenca u biografiji, kladionice smatraju da je mladi nemački stručnjak prvi kandidat za klupu "plavaca".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Julijan Nagelsman

Španac Bruno Saltor, koji će biti privremeni menadžer Čelsija narednih semdica možda i čitave sezone je drugi kandidat po mišljenju kladionica

 

 

Slede Maurisio Poketino koji nema posao još od otkaza u Pari Sen Žermenu, bivši selektor španske reprezentaicje Luis Enrike, bivši trener Reala Zinedin Zidan, a tu su i Dijego Simeone i Žoze Murinjo koji vode Atletiko i Romu. Za Simeonea se zna da odlazi iz Madrida, dok je Murinjo blizu da prelomi i napusti Rim. Murinju bi povratak u Čelsi bio treći boravak u klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading