REŠENA MISTERIJA! Evo ko je uplatio kaznu Draganu J. Vučićeviću: Nek se ljuti koliko god hoće!

Autor:

Vesti

05.04.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugom osnovnom sudu u Beogradu uplaćena je kazna na ime glavnog i odgovornog urednika "Informera" Dragana J. Vučićevića.

REŠENA MISTERIJA! Evo ko je uplatio kaznu Draganu J. Vučićeviću: Nek se ljuti koliko god hoće!

Foto: youtube.com/Novo jutro

Plaćanjem kazne u iznosu od 200.000 dinara stiču se uslovi da on izađe iz zatvora.

Podsetimo, glavni urednik Informera, Dragan J. Vučićević, osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 6 meseci u Okružnom zatvoru u Beogradu, zbog krivičnog dela uvrede po prijavi Jugoslava Ćosića.

Neka se ljuti koliko hoće!

Kaznu od 200.000 dinara uplatila je nevenčana supruga Dragana J. Vučićevića Marija Đurišić. Ona je istakla da je kaznu platila na svoju inicijativu i bez prethodnog dogovora sa suprugom.

- Meni je Vučko izričito zabranio da ja to platim. Međutim, on je čovek koji ima određene zdravstvene probleme, koji štrajkuje glađu, koji je kod kuće ostavio šestoro dece, uz to i bebu od osam meseci, koja nijednom nije spavala bez njega sve ovo vreme - rekla je Marija Đurišić za Informer i dodala:

- Ja prosto ne mogu da dozvolim da on sebe na taj način uništi, da uništi svoju decu, i da mu se, na kraju krajeva, nešto desi. Ja nisam mogla da dozvolim da njegova deca odrastaju bez oca. On će se, verovatno, jako ljutiti na mene, ali to ću ja s njim rešiti - poručila je Vučićevićeva supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading