ZAKUVALO SE! Mesi hoće da OSTANE u Parizu, ali ODBIJA da pristane na OVO! Transfer u Barsu sve IZVESNIJI!

Autor:

Sport

02.04.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena i argentinski reprezentativac Lionel Mesi želi da produži ugovor sa klubom iz Pariza, ali ne pristaje na smanjenje plate, prenosi sajt Gol.

ZAKUVALO SE! Mesi hoće da OSTANE u Parizu, ali ODBIJA da pristane na OVO! Transfer u Barsu sve IZVESNIJI!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Mesija veže ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone, ali još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru.

Argentinski fudbaler ima mogućnost da ostane u PSŽ-u, da se vrati u Barselonu ili da pređe u američki Inter iz Majamija.

- Zbog visokih ugovora i ograničenja zbog pravila finansijskog fer-pleja, PSŽ bi morao da smanji troškove za plate za skoro 30 odsto da bi mogao Mesiju da ponudi iste uslove kao pre dve godine kada je Argentinac pristao da pređe u francuski klub. Rukovodstvo PSŽ-a pokušava da nagovori Mesija da pristane na nižu platu u novom ugovor, ali Argentinac ne želi da pristane na tu ponudu - tvrdi Gol.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

PSŽ želi da zadrži Lea Mesija, a rukovodstvo francuskog kluba će u narednom periodu pokušati da obezbedi novac da bi Argentinac i dalje igrao za šampiona Lige 1.

Francuski Parizijen prenosi da čelnici Barselone veruju da bi Mesi pristao na drastično smanjenje, kako bi se vratio u klub u kojem je proveo 21 godinu.

Katalonci su navodno spremni da ponudi Mesiju 10 miliona evra po sezoni, što je četiri puta manje od sume koje Argentinac zarađuje u PSŽ-u. Ipak, francuski mediji tvrde da postoji mala mogućnost da se Leo vrati u Barselonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading