HAOS NA UTAKMICI! Policija BRUTALNO PREBILA navijača! Krvava glava i JAUCI su sve REKLI! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.03.2023

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene viđene su u utakmici Lige Evrope između Sevilje i Fenerbahčea, na "Ramon Sančez Pishuanu".

HAOS NA UTAKMICI! Policija BRUTALNO PREBILA navijača! Krvava glava i JAUCI su sve REKLI! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

navijač

U većini slučajeva su za nerede na stadionu krivi navijači, međutim, slika koja dolazi iz Andaluzije govori potpuno suprotno.

Sastali su se Sevilja i Fenerbahče u prvom meču osmine finala Lige Evrope, ali ovog puta krivica ide na dušu pripadnika policije, koja je primenila brutalnu silu nad Turcima.

Intervencija španskih policajaca protiv navijača tima iz istanbula je prešla svaku meru, a čini se da je njihova reakcija bila potpuno nepotrebna.

Na snimku se vidi kako navijač Fenerbahčea, koji se penje na "šipku" pada sa nje, jer ga policijaca povlači za jaknu sa leđa. Pretpostavlja se da je reč jednom od vođa navijača koji je tom prilikom želeo da smiri situaciju među Turcima i da se zavede red na toj strani tribine.

Ipak, pripadnici organa reda to nisu najbolje razumeli. Pri padu, vođa Fenerovih navijača je dobio nekoliko brutalnih udaraca pendrecima po telu i glavi, pa je njegovo prebijanje izazvalo gnev i grozotu svih na drštvenim mrežama.

Inače, Sevilja je trijumfovala rezultatom 2:0, a u španskom timu svih 90 minuta su odigrali reprezentativci Srbije golman Marko Dmitrović i vezista Nemanja Gudelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading