HOĆE LI PARTIZAN I ŠERIF NA TEREN? Stigle NOVE INFORMACIJE, crno-bela javnost ovo čeka da čuje!

Autor:

Sport

14.02.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puno prašine diglo se pred meč tima iz Humske i moldavske ekipe.

HOĆE LI PARTIZAN I ŠERIF NA TEREN? Stigle NOVE INFORMACIJE, crno-bela javnost ovo čeka da čuje!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana prolećni deo svog evropskog puta treba da počnu u četvrtak od 21 čas kada je zakazan meč prve runde nokaut faze Lige konferencija protiv Šerifa.

Bilo je veliko pitanje da li će crno-beli odigrati ovu utakmicu jer je vazdušni prostor nad Moldavijom danas bio zatvoren. Čekale su se nove informacije, a prema sajtu "apa.az" vazdušni prostor je ponovo otvoren nešto posle 14 časova, te je za verovati da će crno-bela ekspedicija u sredu ući u Kišinjev.

UEFA se i dalje nije oglašavala, ali su ovo informacije posle kojih je verovatno da će Partizan i Šerif biti na terenu.

Republika

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana

 

Čelni ljudi Partizana izdali su saopštenje jutros, ali su se u njemu dotakli samo navijača kojima su poručili da ne kreću put Moldavije.

FK Partizan obaveštava javnost da je Fudbalski savez Moldavije, po nalogu Bezbednosne službe Moldavije, doneo odluku da se meč između ekipa FK Šerif iz Tiraspolja i FK Partizan Beograd odigra iza zatvorenih vrata, odnosno bez prisustva publike. S tim u vezi, FK Partizan, zajedno sa Ministarstvom inostranih poslova Republike Srbije, preduzima sve bezbednosne mere za nesmetani boravak ekipe i predstavnika kluba u Moldaviji. Obaveštavamo sve navijače Partizana da ulaz u Moldaviju nije moguć i, kao ni prisustvo na utakmici, te vas molimo da ne polazite na put - stoji u saopštenju.

Već je saopšteno da publike neće biti na tribinama, a navijači Partizana su vraćeni u Srbiju.

Više detalja o svemu trebalo bi da bude poznato uskoro, a do tada možete pročitati najavu ovog meča iz ugla legendarnog Nigerijca Obiore Odite i taj tekst vas čeka OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijaci

14.02.2023 17:18

Zar UPRAVA jos nije dala ostavku Sta bre oni CEKAJU. Linc !?