Da li je baš sve dogovoreno? Lazar Samardžić ima druge prioritete - evo kada će doneti odluku o nastupu za srpski nacionalni tim!

Autor:

Sport

20.09.2022

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor "Orlova" je saopštio a je do dogovora došlo, ali...

Da li je baš sve dogovoreno? Lazar Samardžić ima druge prioritete - evo kada će doneti odluku o nastupu za srpski nacionalni tim!

Foto: Instagram.com/lakisamar10, PRofimedia

Foto: Instagram.com/lakisamar10, PRofimedia

Dragan Stojković je na konferenciji za medije koja je održana u ponedeljak 19. septembra saopštio da će novi član srpskog nacionalnog tima postati Lazar Samardžić, ali od aktuelnog fudbalera Udinezea i dalje ne stiže potvrda ove informacije.

Fudbaler za koga se očekuje da narednog kvalifikacionog ciklusa ponese dres "Orlova", na svom Instagram profilu je napisao:

- Čuo sam i pročitao mnogo vesti i ispratio diskusije o mojoj reprezentativnoj budućnosti. Moja porodica i ja se osećamo veoma počastvovani i ponosni! Ja sam (i dalje) mlad igrač, ali sa jasnim ciljevima! Čvrsto stojim sa obe noge na zamlji, naporno radim, fokusiran sam i odlučan. Veoma sam srećan startom ove sezone. Kao tim smo ostvarili sjajne rezultate i dobro smo pozicionirani. Ostvarili smo i veliku pobedu nad Interom, a ja sam igrao i dao svoj doprinos. Zato je moj apsolutni fokus u ovom momentu na timovima čiji sam član i i da u njima povećam minutažu. Želim da se razvijem u apsolutnog startera i sve ostalo za mene nije trenutno prioritet - istakao je Lazar Samardžić i didao:

Ako ostvarim ciljeve i dositgnuća koja sam sebi zacrtao, onda ću zaslužiti da budem nominovan za neke buduće zadatke. I tek onda mogu i moram da donesem odluku za koju ću biti spreman - zaključio je mladi fudbaler.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading