Prosinečki ne deli mišljenje Delija, stao uz Piksija: Nije normalno, mržnja je sve veća!

Autor:

Sport

18.06.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robi se ne slaže sa stavom najvatrenijih navijača šampiona Srbije.

Prosinečki ne deli mišljenje Delija, stao uz Piksija: Nije normalno, mržnja je sve veća!

Foto: Starsport

Robert Prosinečki

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde, legendarni Robert Prosinečki, smatra da odnos Delija prema Draganu Stojkoviću Piksiju nije zaslužen.

Podsetimo, u finalu Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana je na Severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" istaknut transparent "Nikada nije bila tvoja, ti nikada nisi bio naš. Decenijskog potopa posle tebe, seća se svaki zvezdaš. Sayonara."

Republika

Foto: Starsport

Transparent Delija za Piksija

Sada je o tome komentar dao i popularni Robi.

- Slabo sam upućen, niti bih da ulazim u priču. Ne znam ni šta da kažem. Nije normalno! Piksi je bio predsednik, peta Zvezdina zvezda, legenda kluba i posle svega da ima problema sa navijačima i klubom… Opet, nije normalno. Ne bih da detaljišem, iako nemam nikakav problem - rekao je veliki Žuti za "Sport klub".

Republika

Foto: Starsport

Robert Prosinečki

Nastavio je u istom ritmu.

- Ne znam da li je klupski, ili stav sa tribine. Čudne se stvari dešavaju, u navijačkim grupama, pogotovo danas. I ranije je bilo svega, ali sada postaju mnogo, mnogo ozbiljnije… Navijalo se i ranije, međutim, mržnja je sve veća, zabrinjavajuća. Ne ide mi ništa u glavu, možda nisam u temi. Piksi vodi Srbiju na SP, ekipa odlično igra, uspesi za poštovanje i posle svega selektor, veličina, nema podršku. Čudno - tvrdi Prosinečki.

Podsetimo, Prosinečki je kao igrač crveno-beli dres nosio od 1987. do 1991. godine, a na klupi bivšeg prvaka Evrope je sedeo od 2010. do 2012.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading