Ben tri godine u Zvezdi!

Autor:

Sport

10.01.2018

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji napadač Olimpijakosa El Fardu Ben ostaće u crveno-beloj opremi, samo što će obući dres beogradske Crvene zvezde. Ben je potpisao ugovor na tri godine, a izvori iz Grčke navode da obeštećenje neće biti ispod 300.000 evra.

RepublikaFoto: youtube.com/Dovla
Ben će se obavezati na višegodišnju vrednost

Iako se pominje cifra od 300 hiljada, nije isključeno ni da cena bude nešto viša, moguće čak i do pola miliona evra. Međutim, problema oko obeštećenja neće biti, pa se vrlo brzo očekuje i zvanična promocija Bena u Ljutice Bogdana.

Napadač El Fardu Ben bio je izričita želja trenera Vladana Milojevića koji ga je prošle sezone trenirao u Panioniosu i sa Crvenom zvezdom će potpisati ugovor na tri godine.

U narednim nedeljama Crvena zvezda bi trebalo da završi transfere Milana Jevtovića i Danijela Aleksića, ali njihov dolazak zavisi od odlazaka Slavoljuba Srnića i Gejlora Kange u inostranstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading