SADA JE SVE JASNO: Nakon kritika, ljubimac Delija javno izneo razloge raskida ugovora!

Autor:

Sport

30.05.2022

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde okitili su se Duplom krunom u nedavno okončanoj takmičarskoj sezoni 2021/22.

SADA JE SVE JASNO: Nakon kritika, ljubimac Delija javno izneo razloge raskida ugovora!

Foto: Starsport

Na stadionu „Rajko Mitić“, puleni trenera Dejana Stankovića savladali su Večitog rivala, ekipu Partizana rezultatom 2:1 u finalu nacionalnog kupa, a svakako sve pristalice kluba iz Ljutice Bogdana bile su oduševljene činjenicom da su meč iza gola podno severne tribine pratili i nekadašnji ljubimci Delija Vujadin Savić, Filip Stojković, Nemanja Radonjić i Aleksandar Pešić.

Upravo pojavljivanje Filipa Stojkovića u Beogradu vrlo brzo je izazvalo negativnu reakciju u austrijskoj prestonici, pa su se povele i priče da je upravo to uticalo na njegov raskid ugovora sa aktuelnim klubom, bečkim Rapidom.

Tim povodom na društvenom mreži Fejsbuk popularni Žule se obratio javnosti i izneo svoje viđenje svega što se dogodilo:

- Hajde da vam objasnim, usijao mi se telefon...

Pa ovako...

Još pre dva meseca je bilo vrlo verovatno da napuštam klub, nudili su mi korekciju ugovora, ali se meni to nije svidelo, prijavio sam povredu vrata i došao da gledam Zvezdu. Njih je to povredilo jer nisam bio uz Rapid kada su u isto vreme igrali bitnu utakmicu, tako da su rešili da mesec dana ranije okončaju saradnju...

To vam je suština priče.

Republika

Foto: facebook.com/Filip Stojković

Filip Stojković - izjava na Fejsbuku

 

Nakon tri sezone saradnja izmađu bečkog Rapida i Filipa Stojkovića okončana. Ostaje da se vidi gde će nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Čukaričkog nastaviti karijeru. Igrač koji iza sebe ima dva šampionska pehara sa Crvenom zvezdom (2018. i 2019.), kao i isto toliko trofeja u nacionalnom kupu (Crvena zvezda 2011/12, Čukarički 2014/15), ima tek 29 godina i nalazi se u najzrelijim igračkim godinama i svakako još mnogo toga može sa pruži ovoj igri na najvišem nivou.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading