KOSTIĆ IDE U ITALIJU: Dva VELIKANA u borbi za potpis Srbina!

Autor:

Sport

28.05.2022

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filipu je u prošlom prelaznom roku propao transfer u Lacio zbog pogrešnog faksa, ali deluje da je Kragujevčaninu selidba u Seriju A suđena.

KOSTIĆ IDE U ITALIJU: Dva VELIKANA u borbi za potpis Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Srbije i ofanzivni levi bek Ajntrahta iz Frankfruta, Filip Kostić, jedan je od najtraženijih fudbalera i sigurno će biti zvezda letnjeg prelaznog roka.

Kragujevčanin je ove sezone odigrao 43 utakmice, postigao sedam i namestio 15 golova, a sezona je krunisana osvajanjem Lige Evrope i plasmanom u Ligu šampiona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Dugo se priča o tome gde će član našeg nacionalnog tima nastaviti karijeru, a kao najsigurnija luka govori se o italijanskoj Seriji A.

Podsetimo, Filipu je u prošlom prelaznom roku propao transfer u Lacio zbog pogrešnog faksa, ali naredna destinacija mogla bi da mu bude Inter ili Juventus.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Nero-azuri nisu uspeli da zadrže Ivana Perišića, a hrvatski ofanzivni bek kao slobodan igrač odlazi u Totenhem sa kojim je dogovorio dvogodišnju saradnju vrednu tri miliona evra.

Vicešampion Italije ima Gosensa, ali je Kostić upotrebljiviji i ofanzivniji u formaciji 3-5-2 od Nemca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivan Perišić

Kada govorimo o "staroj dami", prva ideja Masimilijana Alegrija je da proda Aleksa Sandra, ali to će ići malo teže jer Brazilac ima platu od šest miliona evra po sezoni. 

Rezerva je mladi Luka Pelegrini, ali iskusni stručnjak smatra da je pravo rešenje Kragujevčanin, a kao X faktor u pregovorima, mediji sa Apenina navode Dušana Vlahovića, pošto zajedno igraju za "orlove".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Srbin ima saradnju sa klubom sa reke Majne do juna naredne godine, a prem Transfermarktu, cena mu je 20.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading