KRAJ PRIČE! Belerin stavio tačku!

Autor:

Sport

27.04.2022

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Arsenala Ektor Beljerin koji je trenutno na pozajmici u Betisu želi da ostane u španskom klubu kada se njegova pozajmica završi.

KRAJ PRIČE! Belerin stavio tačku!

Foto: Tanjug/AP

Desni bek se pokazao kao jedan od najvažnijih igrača Betisa ove sezone, a sa zeleno-belima osvojio je "Kup kralja" kada je u finalu pobeđena Valensija.

U toku ove sezone, Beljerin je odigrao 31 utakmicu za ekipu sa stadiona Benito Viljamarin i želeo bi da tu ostane nakon što se pozajmica iz londonskog kluba završi

U više navrata je isticao kako mu se sviđa čitava kultura oko Betisa i atmosfera u svlačionici koja je po svemu sudeći jedan od glavnih faktora za odlične rezultate kluba iz Sevilje.

Iako je u početku svoje karijere u Arsenalu označen kao veliki talenat i igrač koji bi mogao da bude jedan od glavnih u klubu sa Emirejtsa, Beljerin je igrao dosta promenljivo, pa je odlučeno da karijeru nastavi kao pozajmljen igrač Betisu.

U Betisu na 31 utakmici ove sezone zabeležio je dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading