MASER, JOGA MAJSTOR, POKLONIK KNJIŽEVNOSTI: Sve osim fudbalera, pogledajte šta Zeka Jojić radi dok Partizan gubi trku za titulu! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.04.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki filozof van terena i providan kao plastična kesa na travnatom tepihu, Miloša Jojića interesuje sve, osim fudbala naravno!

MASER, JOGA MAJSTOR, POKLONIK KNJIŽEVNOSTI: Sve osim fudbalera, pogledajte šta Zeka Jojić radi dok Partizan gubi trku za titulu! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtebe.com

Često je "zeka" na udaru "grobara" zbog svoje ležerne "idi mi dođi" igre, stoga Partizan sa njim u timu deluje kao razblaženi benzin koji se devedesetih godina "valjao" po ulicama našeg glavnog grada.

Jojić je veliki poklonik književnosti, često to podeli i sa svojim fanovima, bavi se jogom, ima posebnu ishranu, a dešava se i da pri Partizanovoj jurnjavi na Banovom brdu na 0:0 u 90 i nekom minutu Miloš isteže protivničkog igrača, masira ga i daje mu prvu pomoć.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Jojic (@_zeka92)

 

I dok Partizan gubi trku za titulu, jer Zvezda ima nož i pogaču u svojim rukama na pet kola do kraja, Jojić ležerno sedi u kafiću i meša svoju kaficu... Ravno mu je sve do Kosova, dok se opet sa druge strane navijači Partizana "žderu" jer i sami vide da njihov voljeni klub ni petu vezanu godinu neće stići do željenog trofeja.

Ipak, važno je popiti kaficu i to okačiti na Instagram, a navijači Partizana su gnusnim uvredama u komentarima ocenili ovakvu objavu Miloša Jojića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading