PARTIZAN NA STUBU SRAMA: Holanđanin se RUGAO Stanojeviću posle ELIMINACIJE!

Autor:

Sport

18.03.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao izjavu nakon pobede.

PARTIZAN NA STUBU SRAMA: Holanđanin se RUGAO Stanojeviću posle ELIMINACIJE!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

U drugoj utakmici u okviru osmine finala Lige Konferencija, holandski Fejnord je bio bolji od Partizana rezultatom 3:1. Sa ukupnim učinkom od 8:3, plasirali su se u četvrtfinale takmičenja.

Pomoćni trener Fejnorda, Džon de Volf, se oglasio nakon utakmice.

- Mislili smo da će nas Partizan napasti na početku, izvršiti pritisak u startnih 25 minuta. A to se, prosto, nije desilo. S druge strane, mi nismo morali da jurimo ništa. Na taj način smo mogli da upadnemo u zamku gostiju. Nismo, uprkos tome što smo znali koliko opasni mogu da budu prilikom promene poseda. Zato smo dugo držali na terenu najjači tim i ostvarili povoljan rezulat - izjavio je de Volf.

On je na klupi menjao glavnog trenera Arnea Slota koji je pozitivan na kovid.

- U prvom poluvremenu nismo dozvolili Partizanu da nam šutne na gol. U završnici tog dela igre dali smo sjajan gol i u pauzi smo se dogovorili da u nastavku krenemo još jače kako bismo još koji put zatresli mrežu i dali sebi mogućnost da sačuvamo neke fudbalere za nedeljni derbi. Zaista smo uspeli u tome da povedemo 2:0, hteli da rotiramo, međutim, brzo smo primili gol, pa je taj plan pao u vodu - rekao je.

Izrazio je zadovoljstvo sa postignutim rezultatom, a u korist Fejnorda ide i statistika; veći posed lopte, kao i više šuteva ka golu.

- Odradili smo posao kako smo želeli. Ako u 180 minuta date osam golova onda je to sjajno. Naš plan je u potpunosti uspeo. Hteli smo da stavimo crno-bele pod pritisak, iako nismo igrali maksimalnim intenzitetom. S druge strane, Partizan nas nije napao, tako da smo gledali maltene šahovsku partiju - zaključio je de Volf.

Žreb za četvrtfinale Lige Konferencija biće održano danas u 15:00 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Сараџогла

18.03.2022 19:22

Титини генерали са проклетим мађаром Фрањом Туђманом су београдском фудбалском тиму променили име у Партизан.Више нису вертикалне плаво - црвене пруге већ боје жалости и предаје -црно и беле?Уз то себе навијачи називају гробарима?