NEKADA JE MAMILA UZDAHE: Gde je sada PRELEPA lekarka? (FOTO)

Autor:

Sport

07.03.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije ostao imun na nju.

NEKADA JE MAMILA UZDAHE: Gde je sada PRELEPA lekarka? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Eva Karneiro

Prošle decenije, veliku pažnju medija u Engleskoj privukla je lepa lekarka koju je tadašnji trener Čelzija, Andre Viljaš-Boaš, doveo u prvi tim londonskog kluba. Njeno ime je Eva Karneiro.

Gledaoci su mogli da uživaju gledajući je sve dok je Žoze Murinjo nije izbacio iz ekipe, u sezoni 2014-15.

Na utakmici protiv Svonsija, Eden Azar je legao na zemlju, a lepa lekarka je prišla da mu pomogne. To je razbesnelo Murinja, koji je smatrao da nema potrebe za tim i da se utakmica samo odugovlači.

- Bio sam nezadovoljan lekarima, jer čak i ako ste lekar ili predstavnica na klupi, ipak morate razumeti fudbal - izjavio je nakon utakmice.

Ona je suspendovana, a ubrzo i izbačena iz ekipe, nakon čega je tužila klub zbog prisilnog odlaska.

Gibraltarka, englesko-španskog porekla, bila je vrlo popularna među fudbalerima, kao i među gledaocima. Njen bivši dečko je izneo detalje o njoj.

- Ova žena mi je uništila život. Jednom je rekla da je spavala s jednim od igrača Čelsija. Rekla je to kako bi me povredila, ali ne verujem da je to istina. Ponosi se time što je popularna među fudbalerima. Eva voli pažnju. Jednom ju je jedan od igrača Čelsija pozvao u svoju sobu i nag otvorio vrata - izjavio je jednom.

 

 

Dodao je još i ovo.

- Eva je vrlo seksi žena. Malo ko zna što je ona zapravo. Ona je nemilosrdna i uvek dobije ono što želi. Voli seks, to joj je jako važno. Imali smo seks svaki dan. Eva je vatrena i strastvena žena koja zna šta želi. Voli da se druži sa bogatim muškarcima velikog ega. Mislim da sam joj se sviđao jer sam bio drugačiji, ali na kraju nisam bio dovoljno dobar za nju - zaključio je.

 

 

Eva Karneiro je nakon godinu i po dana dobila izvinjenje od Čelzija, ali se u klub više nikada nije vratila. Sada radi u "Sport Medical" grupi i srećno je udata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading