JOŠ SE NIŠTA NE ZNA: Sudbina kluba NEIZVESNA!

Autor:

Sport

04.03.2022

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Nemac.

JOŠ SE NIŠTA NE ZNA: Sudbina kluba NEIZVESNA!

Foto: Tanjug/AP

Roman Abramovič

Trener Čelzija, Tomas Tuhel, govorio je o daljem radu Čelzija i njegovoj poziciji, nakon što je postalo sasvim izvesno da će Roman Abramovič prodati klub.

- U više navrata sam rekao da volim da radim u Premijer ligi, volim da budem u Engleskoj i osetim tradiciju i ljubav za sport, posebno za fudbal. To je sjajno mesto. Čelzi mi savršeno odgovara. Volim da budem ovde, volim sve u vezi kluba i nadam se da će se nastaviti. Postoji nesigurnost, ali zar to nije uvek tako kod trenera. Na to sam navikao na različitim nivoima. Moram da budem iskren, ovo je priličan nivo, ali pozitivan sam i nadam se da će se stvari dobro završiti - izjavio je nemački stručnjak.

 

 

Ova promena u engleskom klubu dolazi svega tri meseca pre letnjeg prelaznog roka, te postoji bojazan da bi to moglo da utiče na planove kluba na tržištu. Međutim, Tuhel ne deluje uznemireno zbog toga. Nije se još konsultovao direktorkom Marinom Granovskajom, i tehničkim savetnikom, Petrom Čehom.

 - Jednostavno je prerano - zaključio je Tuhel.

Podsećamo da Abramovič prodaje klub zbog sankcija koje je Ujedinjeno Kraljevstvo uvelo Rusiji, kao i o zabrani da ruski milijarder uđe u zemlju. Potencijalni budući vlasnik se već pojavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading