ŽELI DA ODE IZ HUMSKE: Ljubimac Grobara NAPUŠTA Partizan i SELI se u inostranstvo!

Autor:

Sport

06.02.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnji levi bek Partizana Slobodan Urošević najavio je da će na leto napustiti Humsku.

ŽELI DA ODE IZ HUMSKE: Ljubimac Grobara NAPUŠTA Partizan i SELI se u inostranstvo!

Foto: Starsport

Slobodan Urošević sa saigračima iz Partizana

Član Zlatne srpske generacije sa Evropskog prvenstva 2013. godine najpre želi da se okiti šampionskom titulom sa crno-belima, nakon čega bi se još jednom oprobao preko granice.

 Šampionska titula je primarni cilj, ne samo moj, nego kompletne ekipe Partizana. Iako sam više tip koji postavlja kratkoročne ciljeve, živim od utakmice do utakmice. Ali, eto, neka bude bude moja velika želja za koju bih voleo da se ostvari i donese sreću svima nama - počeo je Urošević za "Telegraf", a zatim je otkrio svoje planove.

Republika

Foto: Starsport

Urošević na meču protiv Vojvodine

- U Partizanu sam pune tri godine i negde postoji želja da se u dogledno vreme ponovo okušam u inostranstvu. Bio sam kratko u Belgiji, ali nije to bilo to, ništa mi se nije poklopilo. Imam 27 godina i voleo bih da pokušam još jednom da se dokažem i van granica Srbije. Ipak, prioritete sam postavio na neki logičan način. Želja mi je da osvojim titulu sa klubom, pa i ako već idem da odem srećan i ponosan na saigrače i sebe lično, kao šampion, da zaokružim najlepši period u karijeri na najbolji mogući način - zaključio je Slobodan Urošević.

Podsetimo da je 27-godišnji defanzivac od 2018. godine u Partizanu, karijeru je počeo u Radu, a igrao je još za BASK, Napredak i Leven. Urošević ima silnu želju za novim izazovom u inostranstvu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading