VETAR U LEĐA ZA PORTUGAL: Mitrović poslao MOĆNU poruku Srbiji pred MEČ ODLUKE!

Autor:

Sport

10.11.2021

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije u četvrtak od 18 časova dočekaće Katar u prijateljskom susretu koji će biti odigran na stadionu "Rajko Mitić", a srpski defanzivac Stefan Mitrović apostrofirao je važnost da "Orlovi" ostanu pri svom načinu igre koji su prikazali u dosadašnjem toku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Republika

Foto: YouTube Printscreen/Fudbalski savez Srbije

Srpski defanzivac Stefan Mitrović

Mitrović je upitan za broj golova koji je primila naša selekcija.

- Znate kako, od početka mandata Mistera na čelu reprezentacije Srbije apostrofirao je ofanzivnu igru, na gol više. Možda smo zbog toga primali malo više pogodaka, ali je zbog samopouzdanja važno da zadržimo "nulu" protiv Katara. Ipak, još je bitnije da ponovimo našu igru, pre svega zbog samopouzdanja pred Portugal - rekao je Mitrović na konferenciji za medije na kojoj je učestvovao i selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi.

On ne smatra da je učinak protiv Katara presudan za naredni susret sa Portugalom, ali...

- Mi smo se svi preporučili kako bi uopšte bili na spisku. Svi koji budu igrali daće svoj maksimum, kao i do sada. Pokazaćemo kvalitet i atraktivnu igru, pa ćemo u dobrom raspoloženju krenuti put Portugala.

Pouzdani štoper se dotakao i podrške sa tribina "Marakane".

- Mnogo je bitno da odemo sa pobedničkom atmosferom. Očekujem veliku podršku sutra, ona nam znači, a i zaslužili smo je. Namera nam je da usrećimo fanove, uz lepu partiju na terenu - podvukao je Stefan Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading