(MOGUĆI SASTAV) PIKSI MEŠA KARTE ZA KATAR: Jović u špicu, ROKADE u odbrani, bivši asovi Zvezde na sredini terena?

Autor:

Sport

01.09.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije večeras od 20:45 časova u Debrecinu odmeriće snage sa Katarom, u meču koji će biti odigran kao priprema za nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Republika

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi trebalo bi da ostane pri formaciji 3-4-2-1, a na golu će stajati Marko Dmitrović.

Trio štopera u Mađarskoj činiće Nastasić, Veljković i Pavlović, dok bi po bokovima trebalo da dejstvuju Lazović i Ristić. Mesto centralnih vezista mogli bi da zauzmu nekadašnji igrači Crvene zvezde Ivan Ilić i Uroš Račić, dok bi u ofanzivi na teren mogli da istrče Filip Đuričić i Veljko Birmančević. Mesto "devetke" rezervisano je za Luku Jovića.

Po pozicijama, sastav Srbije protiv Katara trebalo bi da izgleda ovako:

Srbija (3-4-2-1): Dmitrović - Veljković, Nastasić, Pavlović - Lazović, Ilić, Račić, Ristić - Đuričić, Birmančević - Jović.

Podsetimo, našu selekciju u septembarskom ciklusu očekuju kvalifikacione utakmice protiv Luksemburga u Beogradu (4. septembar), kao i sa Irskom u Dablinu (7. septembar).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading