NOVINARI NE MOGU DA MU OPROSTE PORAZ OD ZVEZDE: Trener Kluža ZAPRETIO novinarima koji traže njegovu OSTAVKU!

Autor:

Sport

20.08.2021

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener rumunskog Kluža, Marijuš Šumadika, koji je deklasiran do Crvene zvezde na beogradskoj "Marakani" je nekako i preboleo poraz od 0:4 ali čini se da mu to nikada neće zaboraviti novinari u toj zemlji.

Republika

Foto: Starsport

Šumadika u neprijatnoj situaciji

Šumadika je danas zapretio novinarima da će napustiti prostor za konferenciju ukoliko nastave sa pitanjem potrebe podnošenja ostavke.

- Ako želite da mi postavite takva pitanja, prestaću da dajem izjave i napustiću salu. Utakmica sa Argesom trenutno mi je mnogo važnija - rekao je Šumudika.

Trener rumunskog tima je takođe istakao da ne razmišlja da se povuče sa kormila rumunskog šampiona, iako tamošnji mediji ne prestaju da pišu o debaklu koji je ta ekipa doživela u Beogradu u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope.

- Nemam šta više šta da komentarišem osim da je došlo do sastanka sa upravom kluba, sa mnom, sa igračima, stvari su nazvane po imenu, nastavljamo aktivnost i verovatno ćete videti stav igrača u vreme utakmice.

Iskusni strateg rumunske ekipe kaže da osim beogradskog fijaska Kluž nije dao povod za negativne komentare na račun igre.

- Osim ovog negativnog i sramnog rezultata, postignutog u Beogradu, inače smo u prvenstvu pokazali snagu, pokazali smo dobru pripremljenost. Posmatrajući samo fizičku pripremljenost, mi nismo imali problema, budući da smo ekipa sa najviše utakmica igrao u Evropi - istakao je Šumadika i dodao:

- Ja sam u Turskoj imao još jedan sličan period. Predsednik je izašao i rekao da nema problema i nastavio sam još osam meseci da radim. Ne znam šta će se dogoditi. Svaki trener je stavljen uza zid kada nema rezultata.

Kluž je pre poraza od Zvezde doživeo i neuspeh u dvomeču sa švajcarskim Jang bojsom (3:1, 1:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading