ILI IDU ONI ILI JA: Skandal posle meča na Marakani, ultimatum pred upravom!

Autor:

Sport

18.08.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema mira u redovima rumunskog Kluža posle debakla protiv Crvene zvezde, a ako uzmemo u obzir konferenciju koju je održao trener Marijus Šumudika, stvari su malo jasnije.

Republika

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Kluž

Kako prenose rumunski mediji trener Marijus Šumudika je u svađi sa nekolicinom fudbalera, okrivljujući ih za poraz u Beogradu.

Šumudika je oštro kritikovao igrače, o čemu je govorio pred srpskim novinarima, a onda je otišao i korak dalje sa ultimatumom upravi.

Šumudika sa jedne, a sa druge iskusni igrači Mario Kamora, Ćiprijan Deak i Ovidiju Hoban, s kojima trener Kluža ne želi više da radi.

Republika

Foto: Starsport

Trener Kluža Marijus Šumudika

Poručio je čelnicima kluba "Ili oni idu ili ja", sve nakon što su mu fudbaleri skandirali "Zbog Šumi, zbogom" posle poraza na stadionu "Rajko Mitić".

- Nije u redu to što radi. Ovo nije način da se reši problem u igri tima. Šumudika je dobar motivator, delovao je prilično vešto u svlačionici, ali njegove izjave nas teraju da verujemo u suprotno. Svi smo krivi- brane se igrači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading