Del Piero oduševljen Milinković Savićem

Autor: I. V.

Sport

04.12.2017

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lacio je juče na gostovanju Sampdoriji slavio sa 1:2, a najzaslužniji za pobedu bio je Sergej Milinković Savić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić je glavni igrač Lacija

Milinković Savić je briljirao u sinoćnjem meču. On je u prvom poluvremenu je spojio Alberta sa golom, ali Španac nije realizovao šansu. Sergej je dominirao veznim redom, a kada je Sampdorija povela preuzeo je sve u svoje ruke

Prvo je dao gol za izjednačenje, a zatim je majstorskim pasom dvojicu igrača ostavio same ispred golmana, a Kaisedo je iskoristio šansu i doveo Lacio do pobede.

Partija našeg Milinković Savića oduševila je i legendu Juventusa i Italije Alesandra Del Pjera.

- Lacio ima pobednički mentalitet, počeli su sezonu osvajanjem italijanskog Superkupa, a to nije trivijalna stvar. Sada, iako nisu baš u formi, pobedili su Sampu na veoma teškom gostovanju. To znači da postoji nešto više pored taktike, to je duh koji odnosi prevagu - rekao je Del Pjero, a onda podsetio ko je najvažniji igrač.

- Gol Milinković-Savića je bio fantastičan. Lepota je u njegovom instinktu. Sergej je praktično nanjušio šta će se dogoditi i nije dozvolio da to dočeka nepripremljen. Pas za drugi gol je čista genijalnost. Kakav igrač - rekao je nekadašnji kapiten Juventusa.

Kad to kaže čuveni Del Pjero, nama preostaje samo da uživamo i sa velikim nestrpljenjem čekamo Mundijal!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading