Sprema se VELIKI POVRATAK Vujadina Savića!

Autor:

Sport

15.11.2020

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stižu bolja vremena za Vujadina Savića!

RepublikaFoto: Starsport
Vujadin Savić

APOEL iz Nikozije je nedavno promenio trenera. 

Ekipu je od grčkog stručnjaka Marinosa Uzunidisa preuzeo poznati irski strateg Mik Mekarti. Nekadašnji selektor Irske je došao u APOEL pre dve nedelje i debitovao remijem protiv Etnikosa čime je nastavljen crni niz najpoznatijeg kiparskog kluba. APOEL je tek 11. na tabeli sa samo dve pobede u devet mečeva otkako je krenula sezona.

Kiparski mediji najavljuju da Mekarti želi da isproba sve igrače koji su pod ugovorom, a među njima je i srpski štoper Vujadin Savić. On je van konkurencije za prvi tim APOEL-a još od osmog marta.

 

Tada je sezona na Kipru prekinuta zbog koronavirusa, a rukovodstvo kluba je posle toga rešilo da drastično smanji plate prvotimcima zbog finansijske krize. Savić je bio jedan od igrača koji su odbili smanjenje ugovora i od tada nije zaigrao za prvi tim.

Sada kiparski mediji pišu da Mekarti želi da pruži šansu srpskom štoperu i da ga ne interesuju nefudbalski razlozi zbog kojih Savić nije konkurisao za tim. Srpski štoper ima ugovor sa kiparskim klubom na još godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading