Još jedan trener u Seriji A imao koronu!

Autor:

Sport

07.06.2020

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Testiranjem na antinela je utvrđeno da je i trener Parme Roberto Daversa bio zaražen virusom korona. On je imao samo blaže simptome bolesti COVID-19.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Fiorentina - Parma

Koronavirus je tokom proleća osim Daverse imao i trener Atalante Đan Pijero Gasperini, kao i trener Fiorentine Bepe Jakini.

Ni Roberto Daversa u martu, kada je imao simptome, nije testiran na koronavirus. Smatralo se da simptomi nisu dovoljno jaki.

- Imao sam malu temperaturu nekoliko dana posle meča sa SPAL-om. Nije bilo to ništa strašno i zato nisam išao na uzimanje brisa i nismo mogli da kažemo da li sam imao COVID-19 ili ne. Sada je to potvrđeno kada je rađen test na antinela - rekao je trener Parme.

- Imam temperaturu manje više svake godine u ovo vreme. Imao sam 37. Proveo sam karantin sa porodicom što nisam imao prilike ni kao fudbaler ni kao trener - istakao je Roberto Daversa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Daversa

Njegova Parma odlično stoji na tabeli Serije A jer je sa 35 bodova i dalje u konkurenciji za mesto u Evropi.

"Krstaši" će u prvom kolu posle pandemije igrati protiv Torina na gostovanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading