Ne može tako sa njim: Zlatan tražio hitan sastanak sa Gazidijem

Autor:

Sport

10.03.2020

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović ove zime odlučio je da se vrati u Milan nakon što mu je istekao ugovor sa Los Anđeles Galaksijem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Ibrahimović je u Milanu igrao sa dosta uspeha pre skoro deset godina i odlučio je da se vrati na San Siro i potpiše ugovor do kraja ove sezone. Već u prvih nekoliko nastupa pokazao je da će biti veliko pojačanje iako već ima 38 godina.

U Milanu već sada razmišljaju o tome da ponude Ibrahimoviću ugovor na još godinu dana, ali su u problemu zbog turbulentnosti u klubu nakon što je klub napustio Zvonimir Boban i Paulo Maldini koji su i nagovorili Zlatana da se vrati na San Siro.

Italijanski mediji prenose da će Ibrahimović danas održati razgovor sa izvršnim direktorom Ivanom Gazidisem kako bi saznao da li će klub računati na njega i naredne sezone.

Ibrahimović je tražio hitan sastanak sa Gazidisem jer želi da vidi da li su odlasci Bobana i Maldinija ugrozili njegovu situaciju u Milanu. Odluka o njegovom ostanku trebala bi biti uskoro poznata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading