(VIDEO) Arsenal posle preokreta srušio Keln

Autor:

Sport

15.09.2017

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U grupi gde se nalaze Crvena zvezda i BATE sinoć su u Ligi Evrope snage odmerili još Arsenal i Keln, a "Tobdžije" su nakon mučenju u prvom poluvremenu stigli do pobede preokretom u nastavku - 3:1 (0:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Beljerin (24) slavi poslednji pogodak na meču

Strelci za pobednički tim bili su Sead Kolašinac u 49. minutu, Aleksis Sančes u 67 i Hektor Beljerin u 82. minutu, dok je jedini pogodak za Nemce postigao Džon Kordoba.

Gosti su poveli nakon devet minuta igre, a gol ide na dušu golmana domaćih Ospine koji je očajno ispucao loptu, a Kordoba je zatim sjajno šutirao sa 30-ak metara udaljenosti za vođstvo "Jarčeva".

Arsen Venger, koji se nalazi i bez toga pod velikim pritiskom javnosti, već je počeo nervozno da se vrpolji na klupi pored rezervnih igrača, ali su ga muka spasili Kolašinac, Sančes i Beljerin koji su u nastavku doneli totalni preokret Arsenalu i tri boda u prvoj utakmici Ligi Evrope ikada za klub iz Severnog Londona.

Utakmica je počela sa sat vremena zakašnjenja iz bezbednosnih razloga, jer je u London stigao veliki broj navijača Kelna bez kupljene ulaznice.

Sledeći mečevi igraju se 28. septembra, Arsenal gostuje BATE Borisovu, dok će Keln ugostiti Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading