MUŽ BRITNI SPIRS PODNEO ZAHTEV ZA RAZVOD! Tukla ga i varala sa ČISTAČEM, isplivale sve UŽASNE optužbe protiv nje, evo šta joj je poručio nakon SKANDALA

Autor: N.J.

Lifestyle

18.08.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle loših odnosa sa porodicom, razornih ljubavnih veza i kontrole od strane oca, očekivalo se da je ovaj izbor Britni Spirs konačan.

MUŽ BRITNI SPIRS PODNEO ZAHTEV ZA RAZVOD! Tukla ga i varala sa ČISTAČEM, isplivale sve UŽASNE optužbe protiv nje, evo šta joj je poručio nakon SKANDALA

Foto: Foto Instagram/madonna

Britni Spirs i Sem

Sem Asgari (29) posle 14 meseci od kako su sklopili brak, podneo je zahtev za razvod od velike zvezde, pevačice Britni Spirs. Kao razlog prilikom predaje papira naveo je da su u pitanju "nepomirljive razlike". Sve se dogodilo samo nekoliko sati nakon svađe zbog koje se iselio iz kuće.

Takođe, pre samog sklapanja braka imali su predbračni ugovor kako bi njeno bogatstvo bilo osigurano, ali sada on želi to da ospori. Zatražio je novac za izdržavanje i troškove suda, te veruje da će ona to ispuniti kako bi sve prošlo "tiho". Inače, oni su bili u vezi šest godina, a on je i pored svega izneo još ozbiljnije optužbe na račun pevačice. "TMZ" je preneo da njen bivši partner sumnja na neverstvo, odnosno da ga je varala sa jednim od momaka koji im je održavao kuću. Izvor je preneo da je posumnjao na momka koji čisti u Južnoj Karolini, gde su živeli, a navodno je zatražio je da čuvari snime ako se šeta naga jer je tih dana bila hiper*eksualna.

Isto, prenose da je bila nasilna prema suprugu i da ga je više puta udarila.

Sem je prvi put fotografisan bez venčanog prstena pre dve nedelje, a u dokumentima za razvod braka je kao datum rastave označio 28. jul.

I Britni je bacila svoj prsten.

Ovo je izuzetno teško vreme za pop zvezdu jer je izgubila najvećeg oslonca.

Bio je uz nju dok se borila da se oslobodi starateljstva oca. Dva puta se razvela, ali i odnosi sa majkom ponovo su se pogrošali. Takođe, ne razgovara sa svojim sinovima tinejdžerima, koji su se ovog meseca preselili na Havaje sa ocem, njenim drugim suprugom Kevinom Federlineom, prenosi "Sun".

Sem je izbrisao sve fotografije sa njom sa Instagram naloga. Potvrdio je da se razvode:

- Nakon šest godina ljubavi i predanosti jedno drugome, moja supruga i ja smo odlučili završiti naše zajedničko putovanje. Držaćemo se ljubavi i poštovanja koje imamo jedno prema drugom i želim joj sve najbolje. S*anja se događaju. Zvuči suludo da tražim za privatnost tako da ću samo sve zamoliti, uključujući i medije, da budu ljubazni i pažljivi - objasnio je.

Pevačica je angažovala vrhunskog advokata Loru Vaser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading