"NE UDAJEM SE ZA NJEGOVO DERIŠTE!" Mlada ne želi da vidi ćerku budućeg muža na venčanju, razlog je bizaran i svi se pitaju da li je NORMALNA

Autor: N.J.

Lifestyle

11.03.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udala se za muškarca koji ima dete iz prethodnog odnosa.

"NE UDAJEM SE ZA NJEGOVO DERIŠTE!" Mlada ne želi da vidi ćerku budućeg muža na venčanju, razlog je bizaran i svi se pitaju da li je NORMALNA

Foto: Unsplash/ Chip Vincent

Jedna mlada je na Fejsbuku podelila svoju priču zbog koje je osuđena. Ona je želela da da malo oduška svom gnevu pa je objasnila koliko joj je smetalo što će na venčanju prisustvovati trogodišnja ćerka njenog supruga. Nakon toga slede samo komentari osude.

Naime, ona je napisala zašto ne želi da devojčica, za koju kaže da je bila “greška”, bude na venčanju.

- Kako da kažem vereniku da ne želim da njegova ćerka bude na našem venčanju. Na pozivnici sam stavila napomenu “bez dece”, pa sam mislila da je shvatio, ali on uporno spominje da će ona biti tamo? - pitala je ona.

Pošto je dobijala mnogo poruka, rešila je da malo obrazloži svoj stav.

Foto: Unsplash/ Nathan Dumlao

Mlada u venčanici

- Ona ima tri godine. Udajem se za njega, a ne za njegovo slinavo derište. To je njegova greška, a ne moja.

Istakla je da ne želi devojčicu na venčanju jer će ceo svet da se vrti oko nje. Nakon toga usledio je jedan komentar koji bi svakog naterao da se zamisli.

- Ako ne želiš da budeš deo života partnerovog deteta, nemojte uopšte da budeš s njim. Taj brak (ukoliko ga uopšte bude) završiće se brzo, ili će trajati predugo i biti užasan sve vreme. Bože, da li je to moguće? Kako može tako da priča o detetu svog verenika? Dođe mi da plačem - prokomentarisala je jedna žena.

Njeno razmišljanje podeljeno je i na Redditu, a mnogi su komentarisali da muškarac mora što pre da je se otarasi inače će mu napraviti pakao od života, piše “Najžena”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading