SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI! Kum OŠAMARIO mladu, a mladoženju PLJUNUO - Kada je sve ISPRIČAO bilo je jasno zašto je to uradio

Autor: N.J.

Lifestyle

06.03.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav skandal je nemoguće zaboraviti!

SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI! Kum OŠAMARIO mladu, a mladoženju PLJUNUO - Kada je sve ISPRIČAO bilo je jasno zašto je to uradio

Foto: Unsplash/ Chip Vincent

Venčanje bi trebalo da bude jedno od najlepših dana u životu mladenaca, ali ipak njima nije ni približno bilo lepo. Kum po imenu Rikardo, pre prvog plesa, otišao je do mlade koja je u tom momentu pričala sa majkom. Lupio joj je šamar, a ona mu je uzvratila. Nakon toga je udario pesnicom, a devojka je pala na pod.

Kada je mladoženja Samjuel došao, njega nije dirao, već ga je samo pljunuo. Svi su pritrčali i zamolili ga da napusti slavlje, ali on je tražio mikrofon da nešto kaže pa će otići. Rikardo je tada otkrio da ga je mlada dve godine "vukla za nos", odnosno da su oni bili u vezi, a ona mu je obećavala da će ostaviti dečka. Zapravo, mladoženju i njegovog prijatelja. Takođe, dodao je da je devojka abortirala zbog sadašnjeg muža iako je on molio da zadrže dete kako bi bili zajedno.

Foto: Shutterstock

Mlada se nervira

-  Računica joj je bila jasna – udati se za bogatog muža. Iako je mene oduvek volela. Na kraju mi je pre tri nedelje samo saopštila iznenada da se udaje i da joj se nikad više ne javim ni telefonom. A pre toga mi je obećavala da ćemo imati budućnost. Čak smo i dete napravili! A Semjuel mi je prošle godine pozajmio novac kad nisam imao šta da jedem i posle tri nedelje me je jurio da mu odmah vratim sve, iako je imao na računima toliko para da nas sve ovde može kupiti - priča besno kum.

Objasnio je da je došao na venčanje jer se osećao dužnim pošto mu je Samjuel pomogao onda kada mu je "gorelo pod nogama". Rikardo je prišao mladinoj majci, poljubio je u obraz i rekao da mu je žao što se nikada neće ostvariti to da bude sa njenom ćerkom.

Zvanice su bile pogođene ovom pričom, pa je ceremonija zaustavljena na pola sata, prenosi "Najžena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading