Policajac u Vršcu IZBODEN NOŽEM!

Autor: vrsac.mojkraj.rs

Hronika

10.09.2018

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac Ž. S. iz Vršca izboden je nožem na dužnosti, a sve se dogodilo prilikom intervencije u subotu oko podneva

RepublikaFoto: pixabay.com
Mentalni bolesnik izbo policajca/Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je dobila prijavu o divljanju, po svom dvorištu i ulici, njoj poznatog pacijenta duševne bolnice, a prema pojedinom informacijama i lečenog narkomana.

Kada je policija izašla na lice mesta muškarac je mlatarao nožem kojim je i napao policajce. Tom prilikom jedan od policajaca vršačke stanice zadobio je teške povrede ruke. Povrede su nastale u predelu podlaktice dok je pokušavao da se odbrani i zaštiti stomak.

Policajac je smešten na hirurgiju bolnice u Vršcu, dok je napadač, prema nepotvrđenim informacijama, smešten u zatvorsku bolnicu na odeljenje psihijatrije.

Ovim povodom oglasio se i Vojvođanski policijski sindikat: "Juče, u prepodnevnim satima, policajac Ž. S. radnik policijske ispostave Vršac, ozbiljno je ranjen tokom intervencije. Tri policijska službenika policijske ispostave Vršac postupala su nad K. J. iz Vršca, koji je inače pacijent neuropsihijatrijske bolnice 'Slavoljub Bakalović' iz tog grada. On je tokom intervencije uspeo nožem da više puta zaseče i ubode policijskog službenika u predelu ruke. Policijski službenik je zbrinut u opštoj bolnici u Vršcu i van životne opasnosti je. Vojvođanski policijski sindikat traži od državnih organa najstrožiju kaznu za ovog napadača. Napad na policajca je napad na državu. Tražimo da se nadležni organi gore navedenim vode tokom postupanja prema ovom izgredniku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading