"ODNESE MI POLICIJA I SEKIRU I MOTORNU TESTERU, VALJDA JOJ TREBAJU DA SEKU DRVA"! Majka ubice male Danke frapirala bizarnom izjavom! NIJE JOJ JASNO ŠTA RADE!

Autor:

Hronika

10.04.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija već nekoliko dana skupljaju dokaze u kući Dragijevića i odnose sve sumnjive predmete, u nadi da će naći bar neki trag gde bi leš deteta mogao da bude, a Dejanova majka kaže da ne zna zašto to rade.

"ODNESE MI POLICIJA I SEKIRU I MOTORNU TESTERU, VALJDA JOJ TREBAJU DA SEKU DRVA"! Majka ubice male Danke frapirala bizarnom izjavom! NIJE JOJ JASNO ŠTA RADE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Dejan Dragijević (50) uhapšen je prošle nedelje zbog sumnje da je zajedno sa Srđanom Jakovićem ubio malu Danku Ilić, koju su danima tražili, ne samo policija i ljudi u Srbiji, već i pola Evrope.

Oni su sumnjiče da su dete, koje je majka izgubila iz vida dok su bili na imanju u Banjskom polju, najpre na seoskom putu udarili automobilom. Posle toga su ošamućenu devojčicu ubacili u gepek, a kad je dete počelo da plače, Dejan Dragijević ju je udavio. Posle su telo bacili na deponiju, sa koje je Dejan Dragijević leš, uz pomoć brata i oca prebacio na drugu lokaciju.

Navodno nijedan od njih ne zna gde tačno, a brat ubice, Dalibor Dragijević u međuvremenu je u policiji preminuo, a sahrana mu je sutra.

Policija već nekoliko dana skupljaju dokaze u kući Dragijevića i odnose sve sumnjive predmete, u nadi da će naći bar neki trag gde bi leš deteta mogao da bude, a Dejanova majka kaže da ne zna zašto to rade.

- Policajci su mi odneli noževe, motike, lopate, sekire i motornu testeru... ne znam šta će im, valjda da seku drva - rekla je danas Svetlana Dragijević za Alo.

Inače, ona sprema sahranu za drugog sina, a ne zna se da li će njoj prisustvovati i njen muž i drugi sin, glavnoosumnjičeni za ubistvo male Danke. Pogreb će biti na groblju u Zlotu, a ono što upada u oči jeste da u selu i okolini nige nema njegove umrlice.

Bonus video

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Petar Popovic

10.04.2024 17:48

Matora vlajna, vestica.

Odgovori 12 4
Nata iz Banata

10.04.2024 18:06

Zna baba, al' se pravi luda.

Odgovori 10 4
milan lala

11.04.2024 01:55

Bezosecajni glupi idiot ili glumi ili je stavrn glupa. Rekao bi da glumi i da je bez ikakvog saosecanja za nesretno dete i roditelje. Dobro pendrecenje bi joj razbistrilo glavu i upristoilo jezicinu.

Sanja

12.04.2024 12:21

Ovu babu treba dobro isibati...progovorice odmah...zna ta sve