PRVE SLIKE SA LICA MESTA U NOVOM SADU: Dvoje mladih zajedno skočili sa zgrade u smrt! (FOTO)

Autor:

Hronika

01.03.2024

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija na Limanu: Nepoznate osobe skočile sa zgrade

PRVE SLIKE SA LICA MESTA U NOVOM SADU: Dvoje mladih zajedno skočili sa zgrade u smrt! (FOTO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić


U Novom Sadu, na naselju Liman, dogodila se tragedija kada su dve nepoznate osobe skočile sa zgrade na Bulevaru cara Lazara 7. Tela još uvek nisu odvežena sa lica mesta i nalaze se prekrivena na pločniku, dok policija i forenzičari vrše uviđaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Nepoznati detalji i istraga

Detalji o ovoj tragičnoj situaciji za sada još uvek nisu poznati, a iz Policijske uprave Novi Sad stiže informacija da trenutno ne mogu da otkriju više detalja o ovom slučaju. Očekuje se da će istraga rasvetliti okolnosti koje su dovele do ovog događaja.

Reakcija Hitne pomoći i konstatacija smrti

Prema rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, dve ekipe Hitne pomoći izašle su na lice mesta na Bulevaru cara Lazara 7 u 22:00 časova. Nažalost, konstatovana je smrt dve mlađe osobe, muškarca i žene.

Ovaj tragičan događaj ostavlja mnoga pitanja otvorenim, a zajednica će sa strepnjom iščekivati dalji razvoj situacije i saznanje o okolnostima koje su dovele do ove nesreće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading