KOSTA KECMANOVIĆ PRIZNAO JEZIVU STVAR NA SASLUŠANJU O EMOCIJAMA I VASPITANJU: ''Mama se ljutila na mene...''

Autor:

Hronika

23.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji sa saslušanja Koste Kecmanovića

KOSTA KECMANOVIĆ PRIZNAO JEZIVU STVAR NA SASLUŠANJU O EMOCIJAMA I VASPITANJU: ''Mama se ljutila na mene...''

Foto: Privatna arhiva, Printscreen/YouTube, Instagram, twitter

Kosta sa majkom i ocem

Plemeniti roditelji žrtava Koste Kecmanovića traže da od njegovih roditelja čuju odgovore na nekoliko pitanja ukoliko im ikada lično kažu: "Nama je žao".

- Saučestvovanje u bolu je lično i ne može se izjavljivati preko posrednika. Ukoliko nam roditelji zločinca kažu: "Nama je žao" pitaćemo ih: "Šta vam je žao?"

- To što ste dete vodili u streljanu i izlagali ga sadržajima koji nisu bili u skladu sa njegovim emotivnim i duhovnim razvojem? Da li vam je žao zbog propusta i što dete niste naučili empatiji pa se desilo da Kosta na saslušanju kaže - "Mama se na mene ljutila što se smejem dok ona grdi seku"- poručila je Nina majka ubijene mlade odbojkašice Eme Kobiljski.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović

Nizala je dalja pitanja za Miljanu Kecmanović i Vladimira Kecmanovića.

- Da li vam je žao što niste postupali po signalima i smernicama stručnjaka i niste se bavili sinom? Pre šest godina dete je imalo tri krize svesti i bilo je u istoj ovoj bolnici gde ga sada veštače i vi niste uradili šta vam je sugerisano. Da li vam je žao što niste potražili psihologa i stručnu pomoć kada vam je bivša razredna rekla da to uradite kada ste joj saopštili da se vaše dete oseća loše jer nije pozvano na neke rođendane, što je normalno od petog razreda da bude tako, deca pozivaju po nekoliko drugara iz razreda za razliku od ranije kada se zvala čitava grupa - nabrajala je Emina mama. 

Ona je zaključila da Kecmanovići nisu bili funkcionalna porodica čim je njihov sin mogao nesmetano da u aprilu vežba uzimanje pištolja, da pravi spiskove i istražuje zakon i ima jasni nameru, a da oni o tome pojma nemaju. 

- To je nemoguće u funkcionalnoj porodici - rekla je apostrofirajući da se na Kostinim fotografijama nastalim nekoliko meseci pre masakra vidi da on nije bio kao druga deca i da su ukazivale na problem.

- Stalno ima isti pogled bez osmeha. To se odmah vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading