KOSTA KECMANOVIĆ GLEDAO SNIMKE PRAVIH UBISTAVA UOČI MASAKRA: Dečak monstrum je na OVAJ način završio na TAMNOJ STRANI

Autor:

Hronika

25.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova saznanja o ubici iz Ribnikara "dižu kosu na glavi".

KOSTA KECMANOVIĆ GLEDAO SNIMKE PRAVIH UBISTAVA UOČI MASAKRA: Dečak monstrum je na OVAJ način završio na TAMNOJ STRANI

Foto: Shutterstock

Nova saznanja o dečaku ubici Kosti Kecmanoviću (14), iz dana u dan sve više šokiraju javnost, a njegovo ponašanje u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu nastavlja da bude misterija za sve zaposlene tamo.

Međutim, informacije koje nam je sada otkrio naš izvor upućen u istragu, ukazuju na jedan stari problem - puštanje dece da "surfuju" po internetu bez nadzora odraslih.

- Inspektori koji su vršili pretres stana Kecmanovića pronašli su, između ostalog, jedan zabrinjavajući papir koji je Kosta držao u fioci stola na kom je njegov kompjuter. U pitanju je spisak sajtova na takozvanom "dark vebu" na kojima je dečak gledao snimke pravih ubistava - otkriva sagovornik Republike.

Pored toga, nastavlja naš izvor, Kosta je takođe na regularnom internetu pretraživao i brojne vrste oružja, kao i municije, pa se može pretpostaviti da je hteo da ih nabavi preko gorespomenutog "dark veba". 

- Dečak ubica je koristio "inkognito mod" kako bi sakrio svoju istoriju pretrage od drugih ljudi, međutim, policija je uz pomoć internet provajdera uspela da dobije uvid u sve što je Kosta tražio po Guglu - zaključuje naš izvor i apeluje na sve roditelje da prate šta im deca rade za računarom.

Šta je "dark veb"?

“Dark veb” je skriveni deo interneta koji nije dostupan preko običnih pretraživača kao što su Google, Bing, Yahoo, itd123. Ovaj deo interneta se često koristi za ilegalne aktivnosti kao što su prodaja droge, oružja, lažnih dokumenata, i sl. Međutim, postoje i legalni razlozi za korišćenje “dark veba”, kao što su zaštita privatnosti i sloboda govora u zemljama sa cenzurom interneta. Na “dark vebu” se mogu naći i snimci nasilja i ubistava,

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' kada je iz vatrenog oružja koje je ukrao od oca Vladimira Kecmanovića usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mirjana

13.03.2024 23:26

Da li vidi te koliko ima minusa na komentar"devojka"?Sve je tacno opisala!Zasto minusi i ko ih stavlja???