KOSTA STRAHUJE ŠTA JE POLICIJA PRONAŠLA U NJEGOVOM KOMPJUTERU: Zanima ga šta se desilo sa OVIM!

Autor:

Hronika

23.01.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta je danima unazad pretraživao kako najbolje da izvede zločin.

KOSTA STRAHUJE ŠTA JE POLICIJA PRONAŠLA U NJEGOVOM KOMPJUTERU: Zanima ga šta se desilo sa OVIM!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Kosta Kecmanović, dečak-ubica koji je 3. maja usmrtio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", od dana kada je počinio masakr smešten je u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. 

Od tog trenutka, kako saznajemo od izvora upoznatog u slučaj, on se nalazi u grču, strahujući šta je sve policija pronašla u njegovom kompjuteru i mobilnom telefonu, koji su oduzeti od njega odmah nakon jezivog zločina.

- Kosta je uplašen, najviše bi voleo da sazna šta je sve policija istragom otkrila u njegovom računaru i telefonu. On se mesecima unazad pripremao za masakr, a upravo su se tamo krile njegove najveće tajne - navodi izvor iz istrage i dodaje:

- On je svestan da protiv njega može da bude upotrebljeno to što je na internetu pretraživao kako najbolje da izvede zločin i kako se pripremaju molotovljevi kokteli. Osim toga, muči ga da li su pronađene njegove tajne prepiske i da li je otkrivena simpatija koju je imao i sa kojom se čuo.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (8)

Loading
Tanja

23.01.2024 13:41

Najmlađi masovni ubica na svetu samo misli na sebe ko i roditelji mu. Njega ne zanima što nam je decu poubijao oružjem od kuće donetim u školu, na času...što naše dece nema.Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu letos sa ćerkom krenula na more, renovira stan,besramno i dalje radi u prosveti. Sestra najmlađeg masovnog ubice na svetu sipala domestos drugarima u sok, nosila nož u rancu. Otac najmlađeg masovnog ubice na svetu kaže da se ne oseća odgovornim što nam je njegovim oružjem decu poubijao njegov najmlađi masovni ubica na svetu. Oni svi se brinu kako da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 46 14
???

23.01.2024 13:47

On sve to dobro zna, svestan je svega, inteligentan, zato je i uradio sve pre 14.god., a mi danas vidimo da napretka nema u vezi njegovog masakra, on je u bolnici, doktori ne znaju sta ce s njim. šokirani su svaki dan, izluđuje ih dete, ne mogu mu ustanovit dijagnozu, on krivicno odgovarat nece nikada, takav je zakon, a netko mora!! Videt cemo u buducnost, tki ce biti taj ili ta!

Odgovori 31 9
Milutin

23.01.2024 16:08

@??? - A Zakon se jos uvek ne menja. Kada ce se ponoviti ovakav uzas pitanje je dana. Vec ima pretnji po skolama. Za sada samo pretnji.

Odgovori 23 5
Miki

24.01.2024 05:15

@Milutin - Samo onda kada bi stradalo dete nekog glavonje, NE DAJ BOZE, promenio bi se zakon.

Odgovori 13 1