KOSTA KECMANOVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Ponovo imao zahtev - nema nameru da prestane sa OVIM

Autor:

Hronika

27.01.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja sa nerealnim i bizarnim zahtevima.

KOSTA KECMANOVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Ponovo imao zahtev - nema nameru da prestane sa OVIM

Foto: pixabay.com, printscreen

Kosta Kecmanović, dečak ubica koji je 3. maja pocinio svirep zločin u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbedjenja Dragana Vlahovića svakodnevno ima zahteve koji šokiraju osoblje Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Kliničkog centra Srbije u koju je smešten, ali i čuvare koji neprekidno provode sa njim vreme. 

Ovoga puta dečak monstrum je tražio da mu se dostave knjige za spremanje prijemnog ispita za srednju školu. 

- Kosta je prvo nastavnike koji mu drže onlajn nastavu pitao da li će mu organizovati dodatne časove za spremanje prijemnog. Onda se obratio osoblju i tražio da se organizuje ko će mu dostaviti dodatnu literaturu za kako je rekao obavezne predmete - navodi nezvanično izvor iz ustanove u koju je smešten za portal Republika.rs.

Prema rečima izvora, u komunikaciji sa osobljem on ne poriče da je svestan da je samo osnovno školovanje obavezno, ali misli da on zaslužuje više.

- Roditelji su ga tretirali kao genija, pa donekle i on sam sebe. Iako je bio svestan svojih padova, on govori tako kao da zaslužuje najbolje. Ponekad se učini da je svestan stvarnosti, ali onda vrlo brzo krene sa zahtevima koji sve to poriču. Tako je bilo i ovog puta kada je gotovo naređujući izgovorio - nabavite mi dodatnu literaturu, ovo je za mene ništa, hoću da razbijem - prenosi nezvanično izvor. 

Kako kaže, oduvek se videlo da se Kosta ne zadovoljava malim stvarima. 

- U svakom trenutku se trudi da nadmudri sistem, sto nije i neće biti moguće - zaključuje izvor. 

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je kobnog jutra u 8.40 casova uleteo u školu koju je pohađao i sa vrata pucao u čuvara Dragana Vlahovića i tri učenice koje su se zatekle u holu.

Kada je njih usmrtio, krvavi pir je nastavio u kabinetu za istoriju gde je pucao u nastavnicu Tatjanu Stevanović i učenike svog odeljenja. Ubio je njih šestoro, a nastavnicu i još petoro ranio.

Kada je završio s pucanjem izleteo je kroz prozor u dvorište škole odakle je nazvao policiju i predao se.

Da je zločin bio dobro osmišljen znalo se na osnovu spiska meta koji je Kosta imao, a da je i predaja bila planska videlo se po tome što je po pozivu policije odložio oružje i izvađene šaržere. Sve je smislio kako ne bi bio eliminisan.

Dečak je znao da zbog godina nije krivično odgovoran, ali se nije nadao da će biti zatvoren u neurološkoj i psihijatrijskoj ustanovi. 

Kako smo ranije danas pisali, dečak polako postaje svestan da neće izaći na slobodu, ali i dalje ima istupe koji se ogledaju u nenormalnim zahtevima, kao što je i ovaj da mu se dostave knjige za prijemni ispit za srednju školu, koja nije obavezna i koju sistem ne mora da mu omogući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (12)

Loading
Marko

27.01.2024 21:35

Presuda međju narodno sud za ljuska prava.

Odgovori 7 21
Tanja

28.01.2024 08:17

@Marko - Marko sram vas bilo.Najmlađeg masovnog ubice na svetu i roditelje najmlađeg masovnog ubice na svetu i ovako zločin ne zanima i što naše dece i čika Dragana nema.Oni i ovako samo hoće da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje. Sve rade da pobegnu...

Odgovori 21 12
Sunce

28.01.2024 13:03

@Tanja - Hvala, ne cudi me sto pokusavaju da pobegnu .... Bas lici na.njih, kao krimosi.se ponasaju

Odgovori 14 9
Alex

27.01.2024 21:38

Vazduh je luksuz za to zlo. Bice veselo kad mu saopste da je osnovna plafon njegovog skolovanja. Nije trebalo ni to da mu omoguce.

Odgovori 44 10