KOSTA RAZOČARAN ŠTO MU PLAN NIJE USPEO: Ovo je propust koji je napravio kada je spremao masakr - NIKAKO NIJE OČEKIVAO JEDNU STVAR!

Autor:

Hronika

27.01.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima unazad dečak-ubica je kovao pakleni plan.

KOSTA RAZOČARAN ŠTO MU PLAN NIJE USPEO: Ovo je propust koji je napravio kada je spremao masakr - NIKAKO NIJE OČEKIVAO JEDNU STVAR!

Foto: Nikola Mutić, Privatna arhiva

Kosta Kecmanović imao plan

Kosta Kecmanović koji je počinio nezapamćen masakr 3. maja prošle godine u OŠ "Vladislav Ribnikar", mesecima unazad kovao je plan i smišljao način na koji će da izvrši zločin, međutim, na jednu stvar nije računao!

Naime, on je i danju i noću svoje slobodno vreme provodio u sobi, a ono čemu se nadao šokiralo je istražitelje.

- Kosta je na svom računaru guglao kako da izvrši masovno ubistvo, a osim toga je i pretraživao kolika kazna ga čeka nakon što se sve završi. Očekivao je da, pošto nije imao navršenih 14 godina, neće odgovarati za svoje postupke - objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Kako takođe dodaje, nije se nadao da će život provesti u bolnici.

- Želeo je da napakosti svojim vršnjacima i đacima škole koju je i on sam pohađao, ali je najviše od svega maštao o tome kako će uništiti živote svojih roditelja. Međutim, nije očekivao da će, iako nije završio u zatvoru, svoj život provesti zatvoren u jednoj prostoriji.

Podsetimo, od momenta počinjenog krvavog pira, Kosta se nalazi na veštačenju u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. 

On je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara škole, koji je od  posledica ranjavanja preminuo. Zatim je usmrtio tri devojčice koje su se zatekle u holu škole, a svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje i usmrtio šestoro učenika, dok je nastavnicu istorije i još petoro dece ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Dragi zeka

27.01.2024 13:35

Ne mogu ga do kraja života držati na veštačenju. Moraće da se pronađe neko drugo rešenje.

Odgovori 19 7
Strucnjace

27.01.2024 15:05

@Dragi zeka - Koji je zakonski rok? Ako mozes da nam objasnis.

Odgovori 11 1
Dragi zeka

27.01.2024 16:27

@Strucnjace - @Strucnjace 27.01.2024 15:05 - Ne vidim razlog da budeš ciničan. Mogao si isto tako da napišeš: "Mislim da ne postoji zakonski rok" ili nešto slično. Svejedno. Ako se suđenje bude odlagalo u nedogled, može se žaliti Sudu za ljudska prava u Strazburu za povredu prava na suđenje u razumnom roku i čak dobiti odštetu od države. Poznajem ljude koji su se žalili tom sudu upravo zbog povrede prava na suđenje u razumnom roku, gde je državi naloženo da im isplati odštetu i ubrza suđenje. Na kraju su izgubili osnovni slučaj, ali su dobili odštetu zato što je suđenje trajalo previše dugo. Ne kažem da ga treba pustiti, već da treba pronaći siguran i na zakonu zasnovan način da on ne izađe na slobodu. Ako se ne bude radilo po zakonu, na kraju se može desiti upravo to da bude pušten, a to niko od nas ne želi.

Odgovori 22 8
Moja greska

27.01.2024 17:23

@Dragi zeka - Izvinjavam se. Slazem sa da sudjenje treba zavrsiti u najbrzem mogucem roku ne samo zbog njega nego zbog i ostalih slicnih cudovista koji bi da postanu popularni kao ovo zlo. Treba staviti do znanja da su nagrade za ovakve masakre dozivotna izolacija ili ono sto bi bilo najpravednije smrtna kazna.

Odgovori 30 5