UHAPŠENO TROJE ZBOG UČEŠĆA U UBISTVU NUSRETA DESTANOVIĆA IZ TUTINA! Iza rešeteka i ljubavnica, znala šta mu se sprema! JEDAN U BEKSTVU!

Autor:

Hronika

10.02.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se navodno dogodio 8. februara ove godine, a telo žrtve je navodno bačeno u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini Sjenice.

UHAPŠENO TROJE ZBOG UČEŠĆA U UBISTVU NUSRETA DESTANOVIĆA IZ TUTINA! Iza rešeteka i ljubavnica, znala šta mu se sprema! JEDAN U BEKSTVU!

Foto: RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru su uhapsili E. Dž. (19) iz Sjenice zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. Takođe, uhapšen je i E. H. (40) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Kako se sumnja E. Dž. je zajedno sa S. Z. (1997), za kojim policija intenzivno traga, 8. februara, ove godine, naneo smrtne povrede oštrim predmetom dvadesetosmogodišnjem muškarcu iz Tutina Nusretu Destanoviću, a njegovo telo bacili u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini Sjenice.

E. H. se sumnjiči da je omogućio S. Z. boravak u svojoj kući nakon izvršenog krivičnog dela.

Policija je, po nalogu tužilaštava, uhapsila i R. H. (1997) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

 

Incident se navodno dogodio 8. februara ove godine, a telo žrtve je navodno bačeno u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini Sjenice.

Prema navodima iz MUP-a, jedan od osumnjičenih se trenutno nalazi u bekstvu, dok je drugi uhapšen i priveden nadležnom tužilaštvu. Policija intenzivno traga za S. Ž. kako bi ga dovela pred lice pravde.

Podsetimo, Nusretu se trag izgubio u četvrtak, a danas je pronađeno njegovo telo. Sumnja se da je ubica posle zločina pobegao u Nemačku. Sumnja se da je Nusreta ubio bivši muž žene sa kojom se žrtva navodno viđala.

Priča se da su žrtva i ubica rođaci.

Poslednji put mladić je viđen u četvrtak, 8. februara 2024. godine. Nusret je bio u svom vozilu, "golf IV", na benzinskoj stanici u selu oko 2 sata posle ponoći. Nakon te noći, svaki trag o njemu je nestao, što je dovelo do zabrinutosti njegove porodice i prijatelja.

Automobil sa istim registarskim brojem pronađen je u Ulici Kozaračka u Novom Pazaru. Prema nezvaničnim informacijama, automobil je na tu lokaciju dovezao rođak Nusreta Destanovića, koji je glavnoosumnjičeni za njegovo ubistvo.

Vozilo je, čim je pronađeno, po nalogu dežurnog tužioca, odvedeno na plac Policijske uprave Novi Pazar. Pre toga pronađena je i njegova vozačka dozvola.

Odmah po prijavi nestanka, inače, brojni ljudi iz Novog Pazara, kao i policija uključili su se u potragu za nestalim mladićem, čije je telo, nažalost pronađeno, iako su se svi nadali da će se živ i zdrav vratiti kući.

Bonus video

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading