NUSRET IZ NEMAČKE DOŠAO U POSETU RODBINI PA UBIJEN I BAČEN U BUNAR! Porodica nesrećnog mladića iz Tutina neutešna! NIKAD NIKOGA NIJE POVREDIO, BILI SMO TAKO BLISKI!

Autor:

Hronika

10.02.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nusret nikada nikog nije povredio. Bili smo bliski i jako sam ga volela, nas dvoje smo bili kao jedno, priča tetka žrtve.

NUSRET IZ NEMAČKE DOŠAO U POSETU RODBINI PA UBIJEN I BAČEN U BUNAR! Porodica nesrećnog mladića iz Tutina neutešna! NIKAD NIKOGA NIJE POVREDIO, BILI SMO TAKO BLISKI!

Foto: Rina, Facebook

Nusret Destanović, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak, nađen je danas ubijen u bunaru u Karajukića bunarima. Glavnoosumnjičeni za njegovo ubistvo je bivši muž žena, sa kojom se navodno žrtva viđala, a porodica tvrdi da se ubijeni sa njom samo povremeno čuo. 

Porodica Nusreta Destanovića je u šoku, ne mogu da shvate da ga više nema, a kako kažu za Telegraf.rs, mladić je tek došao u Srbiju i to u posetu rodbini.

- Ne možemo da verujemo da ga više nema, ne deluje realno. Kao da je malopre bio sa nama. Tek je došao iz Nemačke u posetu porodici i završio na ovako surov način - rekla je njegova rođaka.

Kako kaže, bili su jako vezani jedno za drugo, te joj cela situacija još teže pada.

- Nusret nikada nikog nije povredio. Bili smo bliski i jako sam ga volela, nas dvoje smo bili kao jedno. Nije zaslužio ovakav kraj. Živeo je u Nemačkoj. Kada je ubijen dokumenta su mu razbacana po Novom Pazaru. Pronađeni su i viza i lična i saobraćajna - dodaje sagovornica.

Nusret je pre nego što je ubijen i bačen u bunar, bio i pretučen. Rodbina tvrdi da su u ubistvu učestvovali, pored muža žene i još najmanje dvojica, a sumnja se i da je navodna ljubavnica upletena u zločin. Sa njenog broja je žrtvi i stigla poruka da se vide kod pumpe u Karajukića bunarima. Mladić je krenuo na dogovoreni susret, ali tamo ga nije dočekala ona, već njen muž.

- Bivši suprug žene sa kojom se čuo ili viđao poslao mu je poruku sa njenog telefona da se nađu. Kada je Nusret stigao sačekao ga je on. Trojica muškaraca su ga tukla. Sumnjamo da je ona to namerno uradila u tandemu sa bivšim mužem, ali i dalje nismo sigurni zašto. Sumnja se i da je u ubistvu učestvovalo više osoba, među kojima i jedna devojka. Znamo i da je bivši muž te žene s kojom se Nusret čuo i ranije pretio muškarcima koji su imali kontakt s njom - kaže  rođaka ubijenog mladića.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading