OTKRIVENO KAKO SU NUSRETA NAMAMILI U SMRT: "Sumnjamo da je ona to namerno uradila u tandemu sa bivšim mužem..."

Autor:

Hronika

10.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je u bunar ubačen sav pretučen.

OTKRIVENO KAKO SU NUSRETA NAMAMILI U SMRT: "Sumnjamo da je ona to namerno uradila u tandemu sa bivšim mužem..."

Foto: Rina, Facebook

Nusret Destanović pronađen je mrtav danas oko 15 sati u bunaru, u blizini kuće osumnjičenog za njegovo ubistvo, nezvanično saznaje Telegraf.rs. Trag izgubio se u četvrtak, a danas je pronađeno njegovo telo, čime je okončana tragična potraga za mladićem iz Tutina.

Nusret je u bunar ubačen sav pretučen, a kako se nezvanično saznaje, mladiću iz Tutina je presudio bivši suprug žene sa kojom se viđao. Naime, on je Nusretu poslao poruku sa njenog broja telefona, tražeći da dođe kod nje. Misleći da ga je ona pozvala, Nusret je po dogovoru došao da se nađe sa njom, a onda su ga trojica muškaraca sačekala i tukla.

Sumnja se da je ubica pobegao u Nemačku, ostavljajući za sobom tragičan zločin i porodicu i prijatelje Nusreta Destanovića u potpunom šoku.

- Ubica je pobegao za Nemačku. Niko ništa nije primetio, nikakavih problema nije bilo sa njim pred nestanak, nije se činilo da išta krije - rekla je rođaka ubijenog Tutinca za Telegraf.rs.

- Sumnjamo da je ona to namerno uradila u tandemu sa bivšim mužem, ali i dalje nismo sigurni zašto - kaže rođaka ubijenog mladića.

Pozadina ovog zločina i dalje ostaje obavijena velom misterije, dok porodica, prijatelji i cela zajednica pokušavaju da shvate šta se zapravo dogodilo Nusretu Destanoviću.

Ovaj tragičan događaj ostavlja dubok trag u zajednici Tutina i šire, uzrokujući potres i strah među ljudima, dok se istovremeno postavlja pitanje pravde i sigurnosti u društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading