HLADNOKRVNO PONAŠANJE: Ubica male Vanje izveden pred sud, evo šta je odgovorio na pitanje da li je ubio devojčicu

Autor:

Hronika

21.05.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupčo Palevski Palčo osumnjičen je za dva ubistva.

HLADNOKRVNO PONAŠANJE: Ubica male Vanje izveden pred sud, evo šta je odgovorio na pitanje  da li je ubio devojčicu

Foto: Facebook

Ljupčo Palevski Palčo, osumnjičen za ubistva Vanje Gorčevske (Đorčevske) i Panče Žežovskog, danas je izveden pred sudiju na prethodni postupak. Palevski je prvi put stavljen pred sudiju nakon što je izručen iz Turske, gde je pobegao prethodno, da bi bio uhvaćen od strane tamošnje policije.

Poricanje krivice

Na pitanje novinara da li je ubio Vanju i Pančea, Palevski je izjavio da nije. Njegovo hladnokrvno ponašanje i nedostatak pritužbi primetili su novinari koji su pratili ovaj slučaj.

Ljupčo Palevski smešten je u pritvorsko odeljenje zatvora u Šutki, gde je ćelija za njega već bila pripremljena pre mesec i po dana. On se nije opirao pritvoru niti je komunicirao sa pratnjom i policajcima koji su ga doveli nakon izručenja iz Turske. Palevski je bio opremljen sa nekoliko stvari koje su pronađene kod njega prilikom bekstva u Balikeširu, prenosi Skoplje 1

Uhvaćen u Balikeširu

Podsećamo da je Ljupčo Palevski uhapšen prošlog 5. decembra nakon što je preko Srbije i Bugarske pobegao u Tursku, gde je konačno uhapšen u Balikeširu.

Foto: Facebook

Ubijeni Vanja i Panče


Palevski će biti smešten pored posebnog obezbeđenja u istražnom zatvoru u Šutki, u posebnoj prostoriji u koju se ulazi kroz poseban hodnik.

U obdukcijskom nalazu Sudske medicine koji je trajao 17 dana, stoji da je Vanja Gorčevska (Đorčevska) smrtno stradala od vatrenog oružja, prema informacijama koje je "Skoplje1" saznalo. Ovaj nalaz opovrgava spekulacije u medijima i komentare profesora kriminalistike koji su sugerisali da je devojčica tokom otmice možda ugušena u vreći u kojoj je bila zarobljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading