POGINULA JEDNA OSOBA U LANČANOM SUDARU NA ULAZU U OMOLJICU: Povređeno još dvoje u teškoj saobraćajki kod Pančeva (VIDEO)

Autor:

Hronika

13.01.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta su prisutne policijske patrole, a saobraćaj na ovoj deonici je značajno otežan.

POGINULA JEDNA OSOBA U LANČANOM SUDARU NA ULAZU U OMOLJICU: Povređeno još dvoje u teškoj saobraćajki kod Pančeva (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

U teškom lančanom sudaru večeras na ulazu u Omoljicu kod Pančeva, jedna osoba je izgubila život, dok su dve osobe povređene. Snimak objavljen na društvenim mrežama prikazuje potpunu devastaciju dva vozila, dok je treće sletelo sa puta i završilo u kanalu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na licu mesta su prisutne policijske patrole, a saobraćaj na ovoj deonici je značajno otežan. Preliminarni podaci ukazuju da je vozač star 50 godina, meštanin Omoljice, izgubio život u sudaru. Još dve osobe su povređene, potvrdio je Željko Grujić, portparol područne Policijske uprave Pančevo, za Zdravo Pančevo.

Uviđaj je trenutno u toku, prisutan je javni tužilac, a saobraćaj se odvija uz teškoće i naizmenično propuštanje vozila. Situacija na terenu se prati, a tačni uzroci nesreće će biti utvrđeni nakon završenog uviđaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading