BRAĆA UBICE PONOVO PRAVE HAOS! Maloletnici OPET POBEGLI iz Centra za socijalni rad u Novom Sadu

Autor:

Hronika

05.01.2024

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je Z.N. treći beg iz novosadskog Centra za socijalni rad.

BRAĆA UBICE PONOVO PRAVE HAOS! Maloletnici OPET POBEGLI iz Centra za socijalni rad u Novom Sadu

Foto: Shuttestock

Trinaestogodišnji Z. N. ponovo je uspeo da pobegne iz Centra za socijalni rad u Novom Sadu, ovoga puta sa svojim mlađim bratom V. N. (11). Ovo nije prvi put da su braća uspela da izbegnu nadzor i pobegnu iz ove ustanove.

Ovo je Z.N. treći beg iz novosadskog Centra za socijalni rad gde su prvobitno smešteni nakon što su osumnjičeni da su 14. aprila prošle godine u Tovariševu ubili Todora Šunjku (75) te nisu mogli biti smešteni u ustanovu zatvorenog tipa zato što su mlađi maloletnici, a to su i iskoristili da pobegnu iz pomenute institucije, prenosi Blic.


Prethodni begovi Z. N. su bili praćeni serijom pljački i pokušaja krađa. Policija je utvrdila da su nakon prvog bega maloletna braća počinila čak 32 krađe i pokušaja krađe, dok se Z. N. sumnjiči da je nakon drugog bega izvršio još najmanje devet teških krađa i četiri pokušaja teške krađe širom Novog Sada.

Z. N. i V. N. su prvobitno smešteni u Centar za socijalni rad nakon sumnje da su umešani u ubistvo Todora Šunjke (75) u Tovariševu prethodne godine.

Budući da su mlađi maloletnici, nisu mogli biti smešteni u ustanovu zatvorenog tipa, što su iskoristili kako bi pobegli iz institucije.


Policija intenzivno traga za maloletnicima i preduzima sve mere kako bi ih locirala i vratila u nadležnu instituciju. Takođe, nadležne institucije će morati da preispitaju svoje mere i postupke kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

05.01.2024 19:13

Nije mi jasno zasto ih hapse kada im dozvole da opet pobegnu, a narod nije siguran. Sta se to zove.