''DOK SAM U SOBI, SVE JE U REDU!'' Kosta Kecmanović odbija JEDNU STVAR, njegova hladnokrvna rečenica je sve skamenila!

Autor:

Hronika

13.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović ne želi da izađe iz sobe klinike u koju je smešten, a njegovo objašnjenje zašto ne želi ledi krv u žilama.

''DOK SAM U SOBI, SVE JE U REDU!'' Kosta Kecmanović odbija JEDNU STVAR, njegova hladnokrvna rečenica je sve skamenila!

Foto: privatna arhiva, google earth

Kosta Kecmanović

Dečak-ubica, četrnaestogodišnji monstrum Kosta Kecmanović, koji je 3. maja hladnokrvno ubio devetoro svojih vršnjaka i čuvara Osnovne škole ''Vladislav Ribnikar'', ne prestaje da priređuje neprijatne situacija kako osoblju klinke u kojoj boravi, tako ni policajcima koji ga obezbeđuje.

Naime, kao što je Republika već pisala, Kecmanović odbija da izađe iz sobe u kojoj boravi, a i dan danas, sedam meseci nakon krvavog pira koji je počinio, ne pokazuje trunku kajanja, kao ni interesovanje za roditelje, a ne prihvata  ni mere koje su propisane za boravak svake pritvorene ili izolovane osobe.

- Svako od onih koji imaju zakonsko ograničenje kretanja, osim izuzetnih slučajeva, ima pravo na periodične šetnje u prostoru koji određuje ustanova u kojoj se nalazi. Ovaj dečak ima mogućnost ograničene šetnje u okviru objekta. Međutim, on to odbija. Kazao je ljudima koji ga obezbeđuju da sve ima u sobi u kojoj je smešten i da će sve biti ok dok je tu, a ionako će, kako im je rekao, uskoro izaći na slobodu - otkriva izvor iz istrage.

Republika

Foto: TikTok/Printscreen

Kosta Kecmanović, dečak-ubica

Ono što je sve šokirao jeste dečakova rečenica '' dok sam u sobi, biće sve ok'', te se mnogi pitaju da li to znači da bi bio spreman da ponovi sličan zločin kao tog 3. maja.

Takođe, Kosta Kecmanović je ubeđen da će uskoro biti pušten na slobodu, jer kao što smo već pisali, pre masakra koji je počinio, znao je da nije krivično odgovoran jer je u tom periodu imao manje od 14 godina.

Njegovo ponašanje je čitavom osoblju klinike neobjašnjivo, naročito jer sa njim ne mogu da razgovaraju normalno, jer ih on ograničava kratkim odgovorima.

- Neverovatno je ponašanje tog deteta, kao da nije sa ovog sveta. Ništa ga ne zanima, a i ono što ga pitaju, on odgovora samo kratko. I ti odgovoru se obično sastoje iz jedne reči: "da", "ne", "znam". Doktorima ne daje prostora da mu uđu u glavu, nije ni čudo što ga svi doživljavaju kao čudaka koji ne može da oseti emociju - navodi nam izvor blizak istrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (26)

Loading
Dug zivot mu zelim

13.12.2023 14:31

Svestan je da je ovo najgori period njegovog dosadasnjeg zivota ali jos nije svestan da je ovo trenutno najbolji period njegovog preostalog zivota. U jednom momentu nece vise biti sam u sobi. Delice u buducnosti sobu sa jos nekoliko manijaka, ne zasluzuje bolje.

Sara

13.12.2023 20:14

@Dug zivot mu zelim - Dug zivot mu zelim@ mislis da ce tako zavrsiti!!?? Uverena sam da nece, nikad nitko nije bio zatvoren negde dozivotno, osim ako je lud, nenormalan, a kao sto znamo on to nije, a to znamo jer je svedocio, a svedoccit ne mogu ludi, tako su lekari odlucili i rekli!!! Zar ne??!!

Dug zivot mu zelim

13.12.2023 21:38

@Sara - Pa ne mislis valjda da je samo zato sto je svedocio dokaz da je normalan??? Njegovo delo i odsustvo bilo kakvog kajanja je dokaz njegovog psihickog stanja a ne to sto je svedocio protiv oca.

Sara

13.12.2023 22:19

@Dug zivot mu zelim - Dug zivot mu zelim@, ja mislim da on ima psihicki problem, ali moje misljenje nije vazno, nego od lekara, a dalje sam sve objasnila! To nije moja izmisljotina, niti misljenje to je cinjenica, koja se desila, Kk je svedocio!